Antena Meniu Search
x

Crimă înfiorătoare la Constanţa: Femeie înjunghiată de peste 40 de ori de cumnatul său, după ce a intervenit într-o ceartă conjugală

Crimă teribilă în cartierul Medeea din Constanţa. O femeie de 32 de ani a devenit victimă colaterală unui conflict conjugal. Tânăra a intervenit în disputa aprinsă izbucnită între sora şi partenerul de viaţă al acesteia, sugerându-i femeii să îl părăsească.

de Monica Palade

la 20.09.2021, 16:05

Crimă înfiorătoare la Constanţa: Femeie înjunghiată de peste 40 de ori de cumnatul său, după ce a intervenit într-o ceartă conjugală - Shutterstock

A fost suficient ca bărbatul furios să ia cuţitul şi să se răzbune crunt pe ea. Dumitru a înjunghiat-o de nici mai mult, nici mai puţin de 42 de ori, după cum au constatat anchetatorii. Femeia a suferit răni grave la nivelul abdomenului și toracelui, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ea, informează reporterul Observator Andreea Filip.

Incidentul a avut loc duminică seara, iar cumnatul victimei şi-a recunoscut fapta, fiind condus la audieri de către oamenii legii. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie propus spre arestare preventivă. Cercetările continuă în acest caz.

Ce spun procurorii

Prin ordonanţa din data de 19 septembrie 2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul I.D., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul zilei curente.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, la data de 19 septembrie 2021, în jurul orelor 1700, în cursul unui conflict spontan, în cursul căruia victima intervenise în sprijinul surorii ei, concubina inculpatului, de care aceasta dorea să se despartă, în locuinţa sa din Constanța, inculpatul a ucis-o pe victima S.N.A., pe care a înjunghiat-o cu cuţitul în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor în mod repetat, astfel încât i-a provocat nu mai puţin de 42 de plăgi înjunghiate, leziuni ce au dus la moarte, prin acţiunea sa de violenţă agresorul dând dovadă de cruzime faţă de victimă.

În cursul zilei curente procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa, se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Crimă înfiorătoare la Constanţa: Femeie înjunghiată de peste 40 de ori de cumnatul său, după ce a intervenit într-o ceartă conjugală