Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mama unui nou-născut abandonat în parc, găsită de poliţie la 8 luni de la naştere, în Anglia. Bebeluşul, salvat de un câine Husky

Bebeluşul, care ar fi fost născut la termen, ar fi avut abia câteva ore atunci când a fost descoperit abandonat într-un parc. Mama a fost găsită la aproape opt luni, în urma căutărilor făcute de poliţişti.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.12.2021, 13:26

Copilul, pe care care l-au îngrijit în spital l-au denumit George, a fost abandonat într-un parc din Birmingham. Îmbrăcat într-un tricou „Dino Dude” cu dungi portocalii și albe, pantaloni de bebeluş gri și înfășurat într-o pătură, nou-născutul fusese lăsat printre tufişuri. Ca prin minune, micuţul a fost descoperit de un câine din rasa Husky, care şi-a alertat imediat stăpânul.

Final fericit pentru bebeluşul găsit de un câine husky, abandonat într-un parc

Terry Walsh, în vârstă de 64 de ani, se plimba cu patrupedul său pe 22 aprilie prin parcul The Mounds din Kings Norton, Birmingham, când animalul a simţit ceva suspicios prin tufişuri. Inginerul aproape la pensie a auzit plânsetele bebeluşului după ce câinele a pelcat de lângă el şi l-a văzut împingând uşor cu botul pătura lăsată pe iarbă.

"În stânga mea era o pătură înfășurată chiar sub tufișuri. M-am întors pentru a-l ţine pe Hel de lesă, dar a fugit spre pătură, aşezându-se încet lângă. A început să împingă cu nasul foarte uşor, făcându-mă să înţeleg că e ceva acolo. Dintr-o dată am auzit acest copil plângând. Cred că ghiontul blând al lui Hel și căldura din corpul lui au trezit copilul. Un câine mai mare sau cu un alt temperament ar fi putut să tragă de pătură și să o rupă, iar bebeluşul ar fi fost rănit. Să nu mai vorbesc de vulpile sau şobolanii care mai sunt prin zonă. Am fost un pic uimit, dar m-am dus repede lângă Hel şi am ridicat o parte din pătură de pe faţa bebeluşului. Era nou-născut, ştiu asta acum. Mi-am dat seama şi atunci că este foarte tânăr, foarte mic. Îi mulțumesc Domnului că bebelușul era în viață, ar fi putut fi mult mai rău. Copilul ar fi putut fi mort. Le-am spus vecinilor mei: Cerul l-a trimis pe Hel să-l salveze pe băiețelul nou-născut!", a povestit Terry Walsh la momentul respectiv.

Pe acelaşi subiect

Poliția din West Midlands a declarat luni că detectivii au găsit-o în final pe mama nou-născutului, după ce au avut peste 1.000 de posibile piste în anchetă. Într-o declarație, un purtător de cuvânt al poliţiei a mulțumit publicului și presei pentru sprijinul acordat în găsirea mamei, considerând implicarea lor „covârșitoare” și „necesară” în căutarea lor.

Pe tot parcursul apelului public, poliția a declarat că prioritatea lor pentru găsirea mamei a fost să se asigure că este în siguranță și că are parte de sprijin, nicidecum să fie trasă la răspundere pentru gestul extrem, relatează The Independent. Aceştia au declarat luni că nu vor fi luate alte măsuri, fiind interesaţi în primul rând să se asigure că mama primeşte îngrijiri corespunzătoare în situaţia dată.

„Este un caz foarte supărător, vă rugăm să nu mai faceţi speculaţii deoarece îi afectează profund pe cei în cauză”, a adăugat un purtător al poliţiei din West Midlands.

Forța a confirmat, de asemenea, că George „este bine şi este îngrijit”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Mama unui nou-născut abandonat în parc, găsită de poliţie la 8 luni de la naştere, în Anglia. Bebeluşul, salvat de un câine Husky