Antena Meniu Search
x

Mesajul scris pe trupul neînsufleţit al victimei de bărbatul din Anglia care şi-a ucis prin înjunghiere iubita

Daniel Smith, un englez de 41 de ani, şi-a ucis iubita în apartamentul ei din Oldham, oraş situat la circa 11 kilometri de Manchester.

de Redactia Observator

la 27.07.2021, 22:37

Daniel Smith şi-a bătut iubita şi a înjunghiat-o de mai multe ori
Daniel Smith şi-a bătut iubita şi a înjunghiat-o de mai multe ori - Cavendish Press - PA via Daily Star
  • Tânăra ucisă în Anglia avea doar 29 de ani.

Daniel Smith şi Imogen Bohajczuk, o tânără de 29 de ani, aveau o relaţie de mai mult timp, însă lucrurile au luat o întorsătură urâtă în acest an. Conform Daily Star, problemele dintre cei doi au început cu adevărat pe 18 februarie.

Atunci, Daniel i-ar fi făcut o vizită lui Imogen şi ar fi devenit violent cu aceasta. Tânăra i-a scris unui apropiat că Daniel a început să urle la ea, a strâns-o de gât şi la un moment dat chiar a pus mâna pe un cuţit. Imogen a chemat în ajutor inclusiv forţele de ordine însă, cum le-a spus poliţiştilor că bărbatul a părăsit, între timp, locaţia, oamenii legii au ajuns la Imogen abia a doua zi. Nu au găsit-o pe tânără acasă şi, pentru că nu li s-a părut nimic suspect, au abandonat cazul.

Cum la începutul lunii martie rudele şi apropiaţii au început să-şi pună întrebări în legătură cu faptul că tânăra nu mai dă niciun semn de viaţă, aceştia au solicitat din nou intervenţia poliţiştilor. Iar pe 4 martie oamenii legii au găsit-o pe Imogen fără suflare în propria casă.

Autorul crimei din Anglia, condamnat la închisoare pe viaţă

Pe acelaşi subiect

Tânăra fusese bătută zdravăn şi înjunghiată de mai multe ori, iar ancheta a scos la iveală că era moartă de mai multe zile. Evident, întreaga atenţie a poliţiştilor s-a îndreptat către Daniel Smith, iar bărbatul a fost reţinut chiar a doua zi, pe 5 martie, însă după ce apucase să golească de bani conturile victimei.

Ancheta a mai scos la iveală şi un lucru înfiorător. Daniel Smith a scris "it was me" (n.r. - eu am comis-o), cu lac de culoare roşie, pe piciorul victimei. Anchetatorii au stabilit că Daniel Smith a comis gestul respectiv pentru a expune un triumfalism crud asupra victimei.

Benjamin Knight, avocatul lui Daniel Smith, a precizat, în faţa magistraţilor, că bărbatul nu-şi aminteşte să o fi înjunghiat pe victimă din cauza consumului excesiv de alcool. Chiar şi aşa, pentru că bărbatul era cunoscut cu antecedente penale, având şi în trecut un comportament abuziv asupra femeilor, tot pe fondul consumului excesiv de alcool, Daniel Smith a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Totuşi, după ce petrece minim 17 ani în închisoare, el poate să solicite eliberarea condiţionată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Mesajul scris pe trupul neînsufleţit al victimei de bărbatul din Anglia care şi-a ucis prin înjunghiere iubita