Antena Meniu Search
x

Foto "Mi s-a spus că ar fi trebuit să mor în 48 de ore". Un tată, la un pas să moară după ce a fost mușcat de un șarpe veninos, care a mers pe motocicleta sa prin Europa

A învins cancerul, dar a fost la un pas de moarte după ce a fost mușcat de un șarpe veninos care s-a plimbat clandestin pe motocicleta sa, în timp ce se afla într-o plimbare prin Europa. Medicii i-au spus lui Dave Craker că a fost norocos să fie în viață după ce a fost mușcat fără să-și dea seama.

de Monica Palade

la 09.10.2023, 17:15

Bărbatul de 62 de ani, tată a doi copii, se întorsese acasă când piciorul drept a început să i se umfle și să îl doară. Medicii au spus că probabil că a fost muşcat de ceva şi i-au dat antibiotice, dar acestea nu au avut niciun efect.

A călătorit alături de el prin Europa

Câteva zile mai târziu, Dave, în vârstă de 62 de ani, a simțit un miros urât venind de la motorul său, un BMW R1200 GS. Și când a scos panoul, a găsit un șarpe mort de aproape 46 de metri, probabil o viperă europeană. El crede că a luat-o cu el pe motor, în timp ce călărea prin Franța, Spania și Portugalia.

„Mi-am dat seama că asta m-a mușcat – și că purtam venin de șarpe în picior”. S-a întors la spital unde i s-a dat un antidot. „Sunt norocos că sunt în viață. Doctorul a fost uimit. Mi-a spus: „Nu ar trebui să fii aici”. A spus că ar fi trebuit să mor în 48 de ore. A fost foarte surprins că nu mi-am pierdut piciorul”, a povestit Dave, potrivit The Sun.

Bărbatul a călărit prin Europa după ce a învins cancerul. „Este atât de bizar să cred că am supraviețuit cancerului și apoi aproape că am fost eliminat de un șarpe clandestin de pe motocicleta mea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Mi s-a spus că ar fi trebuit să mor în 48 de ore". Un tată, la un pas să moară după ce a fost mușcat de un șarpe veninos, care a mers pe motocicleta sa prin Europa