Antena Meniu Search
x

"Mi se rupe inima. Părea atât de fericită". Fosta asistentă a ducesei de York, ucisă în apartamentul din Texas. Călău i-ar fi fost chiar soțul

Fosta asistentă a ducesei de York a fost ucisă în propriul apartament, în Texas. Călău i-ar fi fost chiar bărbatul cu care își împărțea viața.

de Redactia Observator

la 01.10.2023, 09:20

Fosta asistentă a ducesei de York, ucisă în apartamentul din Texas. Călău i-ar fi fost chiar soțul
Fosta asistentă a ducesei de York, ucisă în apartamentul din Texas. Călău i-ar fi fost chiar soțul - Instagram / Sarah Ferguson

Cadavrul Jeneanei Chapman a fost găsit în interiorul unui apartament din Dallas, oficialii au concluzionat că moartea ei a fost o crimă. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, pe nume James Patrick, iar polițiștii spun că urmează să fie acuzat de crimă, potrivit SkyNews.

Călău i-ar fi fost chiar soțul 

Rudele femeii spun că aceasta era căsătorită cu James de câteva luni și că au fost într-o relație complicată de ani de zile.

„Am fost șocați pentru că înainte de asta a fost o relație interzisă. A fost stânjenitoare, eram conștienți de asta”, a declarat sora Jeneanei.

Pe acelaşi subiect

Ducesa de York, Sarah Ferguson, a spus că a fost „șocată și întristată” de veștile primate.

„Jenean a fost loială, muncitoare, frumoasă și distractivă și mi se rupe inima pentru familia și prietenii ei. Am vorbit cu ea ea în urmă cu doar câteva luni și părea atât de fericită”, a scris ducesa într-o postare pe Instagram.

Ducesa a adăugat că va face o donație pentru ca familia ei să poată plăti costurile pentru înmormântare și să-i repatrieze cadavrul la New York.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Mi se rupe inima. Părea atât de fericită". Fosta asistentă a ducesei de York, ucisă în apartamentul din Texas. Călău i-ar fi fost chiar soțul