Antena Meniu Search
x

Foto ''Este la fel de importantă ca Gabby Petito.'' O mamă disperată cere ajutor pentru găsirea fiicei care a dispărut după o ceartă cu iubitul, în SUA

O mamă a cerut ajutor pentru a-și găsi fiica în vârstă de 20 de ani, care a dispărut în urmă cu trei săptămâni, după un apel telefonic în care spunea că s-a certat cu iubitul ei.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 16:51

O mamă disperată cere ajutor pentru găsirea fiicei care a dispărut după o ceartă cu iubitul
O mamă disperată cere ajutor pentru găsirea fiicei care a dispărut după o ceartă cu iubitul - Facebook

Lateche Norris a zburat din Indiana pentru a-și întâlni iubitul Joseph Smith în San Diego. Potrivit mamei ei Cheryl Walker, Lateche a vorbit ultima oară cu familia ei de pe telefonul unui străin pe 5 noiembrie, la câteva zile după ce plecase de acasă. Smith ar fi părăsit recent o unitate de dezintoxicare și locuia pe stradă.

În apelul de pe Facebook, mama a scris: ''Fiica mea este la fel de importantă ca Gabby Petito'', cu referire la femeia care a dispărut în timpul unei călătorii cu logodnicul ei Brian Laundrie și a fost găsită ulterior moartă. ''De parcă ceea ce s-a întâmplat cu acea fată drăguță nu a fost suficient de sfâșietor'', a adăugat.

Tânăra a dispărut fără urmă după o ceartă cu iubitul

În postare, aceasta a explicat cum fiica ei a sunat-o și i-a spus că s-a certat cu iubitul ei. Lateche a zis că are nevoie de numărul lui pentru a-l putea suna. Cu toate acestea, ea nu a spus de ce nu a avut acces la propriul telefon și nici nu i-a spus mamei despre ce a fost cearta. Lateche a promis că o va suna a doua zi, dar al doilea apel nu a venit niciodată.

Pe acelaşi subiect

Vorbind cu presa locală, mama a spus că cuplul a mai avut o ceartă și a susținut că au existat unele cazuri de violență domestică în trecut. ''Cu siguranță m-ar fi sunat înapoi. Dacă telefonul ei era mort, ar fi găsit o modalitate de a-l încărca. Sau să sune de pe telefonul cuiva. Ceva este greșit. Acum zilele zboară fără nicio veste de la ea. Și suntem îngroziți.''

Femeia a depus un raport de persoană dispărută la Departamentul de Poliție din San Diego a doua zi după apel, pe 5 noiembrie. Purtătorul de cuvânt al poliției din San Diego, locotenentul Adam Sharki, a spus că cazul este activ și în desfășurare, dar a adăugat că anchetatorii nu cred că Lateche este în prezent în pericol. Prietenii și familia tinerei nu sunt de acord cu afirmația departamentului. ''De câte ori trebuie să vedem o fată tânără dispărând după ce s-a certat cu soțul ei, cu iubitul sau cu o persoană apropiată și de câte ori trebuie să se termine cu ceva negativ, înainte de a începe să luăm asta puțin mai în serios?'', spuse mama.

Femeia a afirmat că nu a vrut să-l implice pe nedrept pe Smith, despre care a susținut că are antecedente penale, inclusiv incendiere și vandalism. De asemenea, se pare că nu răspunde la niciunul dintre apelurile sau mesajele ei, dar este activ pe rețelele de socializare, deşi activitatea lui Lateche a încetat.

Mama a zburat din Indiana la San Diego împreună cu soțul ei și cu tatăl vitreg al lui Lateche, Amir Walker, și cu bunicul lui Lateche, Walter Omega Cullum, și au căutat-o ​​acolo, până acum fără noroc. Până acum, anchetatorii au refuzat să comenteze dacă Smith a fost cu ea când a fost văzută ultima dată, conform Daily Mail. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » ''Este la fel de importantă ca Gabby Petito.'' O mamă disperată cere ajutor pentru găsirea fiicei care a dispărut după o ceartă cu iubitul, în SUA