Antena Meniu Search
x

Micuța Maya, ucisă de mamă și de iubitul acesteia, în UK. Tatăl copilei este devastat de durere: "Mi se rupe inima"

Dana Carr, în vârstă de 24 de ani, din UK, a apărut în fața instanței, acuzată fiind că a permis uciderea propriului copil, dar și de violențe asupra acestuia. Femeia și presupusul ei iubit au fost judecați pentru că au omorât-o pe micuța Maya. 

de Cristina Cruceru

la 14.01.2023, 12:13

Micuța Maya, ucisă de mamă și de iubitul acesteia, în UK.
Micuța Maya, ucisă de mamă și de iubitul acesteia, în UK. - Facebook

Micuța Maya a fost transportată cu un elicopter la spital în stare critică, după ce serviciile de urgență au fost chemate, pe 28 septembrie 2021, pentru a raporta un incident medical într-o casă din Shotton Colliery, Marea Britanie. Micuța s-a stins din viață la două zile distanță, după ce a stat la terapie intensivă.

Michael Draymond, în vârstă de 26 de ani, despre care se crede că a avut o relație cu Carr, este acuzat de uciderea Mayei Louise Chappell. Bărbatul a intrat prin legătură video de la închisoarea Leeds, în fața instanței.

Judecătorul Howard Crowson a anulat o dată de judecată stabilită pentru Daymond, în martie, pentru a avea timp ca ambii acuzați să fie judecați în același timp. Cei doi nu au depus nicio pledoarie pentru niciuna dintre acuzații. Draymond a fost arestat preventiv, în timp ce Carr a fost eliberată pe cauțiune până la următoarea audiere. O altă audiere a celor doi va avea loc vineri, 20 ianuarie, pentru a stabili o nouă dată de proces, însă de data aceasta niciunul dintre inculpați nu este obligat să se prezinte în instanță.

Tatăl Mayei, James Chappell, i-a adus anterior un omagiu "frumoasei sale fetițe curajoase" pe Facebook.

El a scris: "Mi se rupe inima să scriu acest lucru, dar din păcate, frumoasa mea fetiță curajoasă și-a câștigat aripile, era prea bună pentru această lume și, ca o recompensă, se va juca în stele. Te iubesc atât de mult Maya Louise Chappell, tu ești viața mea, pământul meu și idolul meu și întotdeauna te voi admira și te voi iubi din toată inima mea".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Micuța Maya, ucisă de mamă și de iubitul acesteia, în UK. Tatăl copilei este devastat de durere: "Mi se rupe inima"