Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mirna, o influenceriţă Tiktok din Italia, a murit. Anunţul emoţionant făcut de mama ei. "Vei fi mereu cu mine, îngerul meu"

O cunoscută influenceriţă TikTok din Italia a murit. Mirna avea peste 100 de mii de urmăritori şi a reuşit să îi cucerească pe fanii ei cu videoclipuri şi transmisiuni live în care povestea momente din viața de zi cu zi și a sensibilizat publicul cu privire la tulburările psihice, cu care se confrunta şi încerca să le facă faţă cu curaj.

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 11:27

Mirna, o influenceriţă Tiktok din Italia, a murit. Anunţul emoţionant făcut de mama ei. "Vei fi mereu cu mine, îngerul meu"

Anunțul morții a fost făcut de mama ei, Cristina Camino, care a distribuit pe profilul ei de Instagram o postare cu o fotografie a fiicei sale: „Vei fi mereu alături de mine, te-am iubit, îngerul meu”. Cauzele morții nu sunt însă clare, scrie Il Matino.

O floare delicată

Sub fotografie sunt zeci de comentarii care o laudă pe tânără și care demonstrează amprenta profundă pe care a lăsat-o în inimile celor care au urmărit-o: „Am văzut-o mereu pe TikTok, videoclipurile ei mi-au ținut mereu companie și mi-au plăcut trucurile ei super ciudate. Îmi pare foarte rău că nu mai este aici”. „Nu cred, m-a făcut cu adevărat fericită”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Articolul continuă după reclamă

Dar ceea ce i-a emoționat a fost comentariul lăsat de mama ei sub cea mai recentă postare publicată pe profilul de Instagram al Mirnei: „Sunt mama ei care nu și-a dat seama că are o floare foarte delicată în mâini, am sufocat-o cu atenția mea, dar ea avea nevoie doar de iubire”.

Mirna devenise celebră cu videoclipurile ei GRWM (Get ready with me – Fii gata cu mine) în care se machia în timp ce povestea episoade din viața de zi cu zi arătând un stil unic și original. Pe lângă tutorialele de machiaj, Mirna a împărtășit și fotografii cu munca ei artistică. Fata avea și un canal de YouTube cu peste 1000 de abonați.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Mirna, o influenceriţă Tiktok din Italia, a murit. Anunţul emoţionant făcut de mama ei. "Vei fi mereu cu mine, îngerul meu"