Antena Meniu Search
x

Foto Mister rezolvat după 50 de ani. Nici mama, nici tatăl tânărului dispărut în 1976, în SUA, nu au trăit să audă vestea

Rămăşiţele umane găsite într-o maşină abandonată din Alabama cu mai bine de un an în urmă rezolvă un mister vechi de aproape 50 de ani. Potrivit The Guardian, autorităţile americane au confirmat că oasele îi aparţin lui Kyle Clinkscales, un tânăr de 22 de ani, student la Universitatea Auburn, care a fost dat dispărut în 1976. Cazul i-a pus pe gânduri pe investigatori vreme de cinci decenii.

de Redactia Observator

la 21.02.2023, 18:27

Kyle Clinkscales avea 22 de ani când a dispărut fără urmă. Tânărul a fost văzut pentru ultima oară în viaţă în noaptea de 27 ianuarie 1976, la un bar din LaGrange, Georgia, unde era angajat. Acesta urma să conducă înapoi spre facultatea din Alabama, la volanul maşinii sale, un Ford Pinto de culoare albă. Era o distanţă de aproximativ 56 de kilometri, însă tânărul student n-a mai ajuns niciodată la destinaţie. "Parcă l-a înghiţit pământul", spunea atunci Louise Clinkscales, mama tânărului.

Dispariţia, rezolvată după 50 de ani

Căutările au fost ample, dar fără succes. Autorităţile au dragat lacuri şi au cercetat împrejurimile, sperând să-i dea de urmă. Misterul nu s-a limpezit niciun strop până pe 7 decembrie 2021, când cineva a observat maşina într-o râpă din Cusseta, Alabama, şi a alertat poliţia.

Anchetatorii au găsit în autoturism oase de om şi un portofel în care se afla un act de identitate. Toate îi aparţineau lui Kyle Clinkscales, după cum au arătat analizele ADN efectuate de specialişti. Biroul şerifului local a anunţat oficial, duminică, faptul că rămăşiţele umane au fost identificate. Cu toate acestea, cauza şi circumstanţele morţii nu au fost clarificate încă.

Părinţii lui Clinkscales au vorbit în trecut despre un telefon misterios pe care l-au primit. Persoana respectivă le-ar fi spus că ştie de ce ar fi fost ucis fiul lor şi unde s-ar putea afla cadavrul. De altfel, doi oameni au fost acuzaţi că ar fi fost martori la momentul în care Clinkscales a murit. Aceştia au fost trimişi la închisoare, pentru că ar fi "tăinuit la proces informaţii esenţiale". Nici tatăl, nici mama studentului nu au trăit să audă anunţul făcut în acest weekend. John Clinkscales a murit de atac de cord în 2007, iar soţia sa, Louise, a decedat în 2011.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Mister rezolvat după 50 de ani. Nici mama, nici tatăl tânărului dispărut în 1976, în SUA, nu au trăit să audă vestea