Antena Meniu Search
x

Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa

Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi fără viaţă de mama lor, dimineaţa, în casa în care locuiau cu părinţii lor.

de Monica Palade

la 01.12.2021, 13:01

Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa - Shutterstock

Tragedia a avut loc în Fougères, în nord-vestul Franţei şi se pare că băieţeii au murit în noaptea de duminică spre luni. În jurul orei 8.30, luni dimineaţa, mama a fost cea care a dat peste fiii săi fără semen vitale.

Ea a sunat imediat după ajutor şi a încercat cu disperare să îi salveze. Însă medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Un adevărat mister legat de moartea gemenilor

Tatăl gemenilor, în vârstă de 20 de ani, plecase de acasă la muncă în momentul descoperirii, şi mama lor au fost audiaţi la comisariatul din Fougères. Dar, deocamdată, nu există nicio dovadă că bebelușii au fost abuzați.

Moartea acestor bebeluși rămâne un adevărat mister. Nu există niciun semn de intervenție externă. Pentru moment, nimic nu sugerează o origine criminală. Doar examinările medicale care vor fi efectuate ne vor permite să știm mai mult”, a mărturisit o sursă din poliție pentru Ouest France.

În următoarele zile o autopsie ar urma să fie efectuată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa