Antena Meniu Search
x

Moarte tragică la un concurs de mâncat bezele. Natalie a fost găsită fără suflare, după ce a ieşit grăbită de pe scenă. Lasă în urmă un soţ iubitor şi doi copii

O mamă a doi copii s-a prăbușit și a murit după ce a părăsit scena unde avea loc un concurs de mâncat bezele în Ţara Galilor, arată o anchetă. Natalie Buss, în vârstă de 37 de ani, a luat parte la evenimentul caritabil, unde trebuia să mănânce "cât mai multe bezele" pentru a câştiga. 

de Redactia Observator

la 18.10.2023, 17:04

Femeia a părăsit scena de la Beddau Rugby Club, lângă Pontypridd, şi s-a prăbuşit. Date din anchetă arată că părea că se sufocă, iar oamenii prezenţi i-au făcut manevre de resuscitare până când paramedicii au ajuns. În mod tragic, Natalie nu a putut fi salvată și a fost declarată decedată după scena de groază din 7 octombrie. 

O cauză provizorie a morții nu a fost dată, dar Patricia Morgan, medic legist pentru South Wales Central, a spus că există "motive să credem că moartea ei nu a fost din cauze naturale". Ea a amânat ancheta în așteptarea unor investigații suplimentare. "Profit de ocazie pentru a-mi exprima condoleanțe familiei lui Natalie Louise Buss în acest moment tragic", a precizat Morgan, potrivit The Sun

Omagii pentru Natalie

Omagiile au venit pentru Natalie, care a lucrat ca contabilă pentru firma financiară UHY Hacker Young alături de soțul Elliott, în vârstă de 40 de ani.

"Clubul și comunitatea Beddau au inima zdrobită. Sâmbătă seara am pierdut un prieten foarte drag, de care ne va fi dor din păcate. Toți cei asociați cu Beddau RFC și în cadrul comunității sunt nimic mai puțin decât devastați de tragicul accident de weekend și ne străduim să înțelegem sentimentul de pierdere pe care îl simt oamenii.

Acestea fiind spuse, trebuie să recunoaștem că pierderea noastră devine nesemnificativă în comparație cu pierderea unei doamne care a fost o soție, o mamă și o fiică minunată pentru ceea ce a fost o întorsătură absolut tragică a evenimentelor. Transmitem cele mai sincere condoleanțe întregii familii, prietenilor apropiați și tuturor celor pe care acest lucru i-a afectat atât de grav", au declarat reprezentanţii Beddau RFC.

Consiliul Rhondda Cynon Taf, care reglementează problemele de sănătate și siguranță în zonă, investighează cazul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Moarte tragică la un concurs de mâncat bezele. Natalie a fost găsită fără suflare, după ce a ieşit grăbită de pe scenă. Lasă în urmă un soţ iubitor şi doi copii