Antena Meniu Search
x

Moartea unui "înger de fată", plânsă de familie. Copila de 10 ani s-a prăbuşit la şcoală şi s-a stins câteva ore mai târziu, într-un spital din SUA

Destin frânt la doar 10 ani, pentru o copilă descrisă de familie şi apropiaţi drept "un înger de fată". Micuţa a murit fără veste, după ce s-a prăbuşit brusc, fără viaţă, în timp ce se afla la şcoală. "Frumuseţea ei fizică şi sufletească", acum pierdută pe vecie, a fost plânsă la înmormântare. 

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 18:24

Tribut emoţionant după moartea fetei
Tribut emoţionant după moartea fetei - GoFundMe

Rai-Lèyah Parveen Saddique a murit la spital, după un incident bizar petrecut în timp ce se afla la şcoală. Micuţa de doar 10 ani s-a prăbuşit la podea, iar nimeni nu a mai putut face nimic să o salveze. Îndoliate, rudele copilei au deschis un fond caritabil unde au reuşit să strângă donaţii pentru a ridica un monument în memoria fetei. Familia vrea ca banca-omagiu să fie instalată în şcoala unde aceasta şi-a dat ultima suflare. 

Tribut emoţionant după moartea fetei. "Zboară cât mai sus, îngerul nostru"

Rai-Lèyah, a murit în Wakefield, West Yorkshire, în luna noiembrie a anului trecut, relatează Mirror. A fost transportată de urgenţă de la şcoală la spital, unde nu a mai putut fi salvată. Vestea morţii copilei a întristat întreaga comunitate, iar sute de oameni au participat la înmormântare. Acum, rudele i-au adus un tribut emoţionant.

"Rai-Lèyah era cea mai bună, dulce şi amuzantă fată pe care o puteai întâlni vreodată. Toţi cei care o cunoşteau au îndrăgit-o", povesteşte Leanne, mătuşa fetei. "Era plină de energie şi poftă de viaţă. Nu ştia ce e teama, trăia mereu viaţa la maximum. Se întrecea cu băieţii la sport şi era extrem de competitivă. Întruchipa tot ce era mai bun, fără să-şi dea seama. Zboară cât mai sus, îngerul nostru, până în ziua în care te vei reîntâlni cu cei care te iubesc. Domnul să te binecuvânteze!", a mai spus femeia.

Mătuşa copilei speră să adune din donaţii 3.000 de lire sterline, pentru a-i construi fetei un monument funerar şi pentru a-i ajuta pe părinţii care mai au doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Moartea unui "înger de fată", plânsă de familie. Copila de 10 ani s-a prăbuşit la şcoală şi s-a stins câteva ore mai târziu, într-un spital din SUA