Antena Meniu Search
x

Foto Model OnlyFans, găsită moartă în casă. Trauma din spatele zâmbetului larg al tinerei "cu inimă de aur" din UK

O tânără s-a stins din viaţă la doar 24 de ani, odată cu marile ei visuri şi speranţe. Amy Gregory a fost găsită moartă în casă, la începutul lunii ianuarie, iar cauzele decesului au rămas o vreme sub o umbră tristă de incertitudine. Acum, tragedia care s-a abătut asupra familiei e pusă pe seama anxietăţii şi depresiei cu care aceasta ar fi dus o luptă grea. Amy lucra ca model pe OnlyFans şi Babestation, unde era cunoscută sub numele de Chloe Love.

de Redactia Observator

la 07.03.2023, 16:27

Amy Gregory, o tânără model din Marea Britanie, a murit la doar 24 de ani, lăsând în urmă un gol imens în sufletele celor dragi. A fost găsită fără suflare, în casa ei din Barry, Ţara Galilor, chiar la începutul anului, pe 2 ianuarie. Potrivit The Sun, aceasta ar fi dus o luptă grea cu depresia şi anxietatea.

Tânăra, găsită moartă în casă

Echipajele medicale au fost chemate de urgenţă la locuinţa tinerei, la două zile după Revelion. Nu mai era nimic de făcut, doar de pronunţat decesul. Vestea a venit ca un trăsnet pentru familia şi apropiaţii lui Amy, care o descriu drept "o femeie cu voinţă puternică, isteaţă, descurcăreaţă şi extrem de frumoasă".

Mama lui Amy Gregory, Karina, şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a-i aduce un tribut fiicei pierdute tragic şi neaşteptat. "Era deşteaptă, ambiţioasă, o tânără de toată isprava. Avea o inimă de aur şi un râs adorabil. Până la 24 de ani, a trăit mai multe experienţe decât majoritatea celor de vârsta ei. Era puternică, o fată superbă care a depăşit multe obstacole şi a făcut enorm de multe lucruri în atât de puţini ani de viaţă. Ne este un dor cumplit de ea. Ne lipseşte râsul ei, zâmbetul său perfect, umorul şi personalitatea ei", spune femeia îndoliată.

"Deşi nu vom trece niciodată peste moartea lui Amy, vom încerca să mergem înainte şi să-i purtăm amintirea veşnic în casele şi inimile noastre. Sperăm că, oriunde s-ar afla, Amy se simte ca acasă, în siguranţă, iubită, vindecată şi liberă", adaugă Karina, mama tinerei decedate.

Pe o pagină dedicată strângerilor de fonduri s-au strâns deja peste 6.500 de lire sterline pentru a ajuta familia fetei. Pe o pagină dedicată strângerilor de fonduri s-au strâns deja peste 6.500 de lire sterline pentru a ajuta familia fetei. "Iubea animalele şi avea doi copilaşi blănoşi, Bennie şi Blanca. Lucra ca model glamour şi era îndrăgită de colegii săi, care o strigau Chloe Love, aşa cum era cunoscută în viaţa profesională. Avea mulţi fani şi oameni care îi preţuiau personalitatea veselă. Din nefericire, lumina pe care o răspândea în jur nu a scutit-o de depresie şi anxietate", se arată într-un mesaj postat pe pagina respectivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Model OnlyFans, găsită moartă în casă. Trauma din spatele zâmbetului larg al tinerei "cu inimă de aur" din UK