Antena Meniu Search
x

Momente de groază pentru 3 băieți, înjunghiați fără milă lângă o gară din Londra. Atacatorul lor era pus pe scandal

Trei băieți, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au ajuns de urgență la spital, după ce au fost înjunghiați în apropierea gării Romford, din Londra, UK. Victimele au trecut prin clipe de panică, după ce o persoană, pusă pe scandal, i-a înjunghiat fără milă.

de Cristina Cruceru

la 28.02.2023, 14:55

Momente de groază pentru 3 băieți, înjunghiați lângă o gară din Londra
Momente de groază pentru 3 băieți, înjunghiați lângă o gară din Londra - Hepta

Trei băieți, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost înjunghiați pe stradă, în Londra. Adolescenții au trecut prin momente de groază, după ce un bărbat i-a atacat cu cuțitul, în apropierea gării Romford din estul Londrei, relatează Mirror.

Atacatorul, prins și arestat

Polițiștii britanici nu au făcut publice detalii despre identitatea victimelor sau a atacatorului, însă aceștia cer informații suplimentare, în cazul în care există martori ai incidentului. Victimele au fost găsite cu plăgi înjunghiate și au fost duse de urgență la spital. Agresorul a fost arestat și rămâne în custodia autorităților până la finalizarea anchetei. Mai multe echipaje de poliție circulă în zonă, după incident.

La începutul acestei luni, Patrick Green, directorul executiv al organizației caritabile Ben Kinsella Trust, care luptă împotriva atacurilor cu cuțite, este de părere că efectele pandemiei Covid sunt un motiv pentru care aceste atacuri au crescut mai repede în rândul adolescenților: "Pe măsură ce am scăpat de restricțiile Covid destul de ridicate, am văzut mai multe dovezi că tinerii au devenit mai vulnerabili. Bandele sunt deosebit de bune în a sesiza vulnerabilitățile, sunt rapide în a le sesiza și, într-adevăr, îi atrag pe tineri și îi exploatează în acte criminale."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Momente de groază pentru 3 băieți, înjunghiați fără milă lângă o gară din Londra. Atacatorul lor era pus pe scandal