Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o tânără de 25 de ani este atacată de câinele ei, un pitbull. Cum a reuşit să scape cu viaţă

O filmare îngrozitoare în care o tânără este atacată cu bestialitate de animalul său de companie a devenit virală pe internet. Aflaţi din materialul de mai jos cum a reuşit femeia să scape cu viaţă din ghearele animalului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.05.2022, 16:06

Incidentul şocant a avut loc într-un bloc de locuinţe din Columbia. Stăpâna animalului, o tânără de 25 de ani, îşi lega şireturile la adidaşii sport în dormitorul din propriul său apartament când a fost atacată brusc de câinele ei, un pitbull, joi a trecută.

Câinele nu avusese în trecut reacţii agresive

Potrivit instituţiilor de presă columbiene, tânăra, a cărui identitate nu a fost făcută publică, s-a târât afară din apartament în timp ce urla după ajutor la vecini. A reuşit să ajungă la lift, unde camera de supraveghere a surprins o parte din atacul înfiorător, relatează Daily Mail.

„Reacția ei a fost să se târască până la ușă și să iasă pe hol, cu speranța că cineva va veni să o ajute”, a spus o sursă a poliţiei din Cúcuta, potrivit La Opinion.

Pe acelaşi subiect

Câinele de patru ani stătea deasupra ei îşi continua să muşte braţul stâng, în timp ce femeia încerca să se elibereze şi urla neîncetat după ajutor, după ce a ajuns la lift. La un momentdat a reuşit să împingă pitbull-ul şi să îşi elibereze mâna dreaptă cu care a apăsat pe butoanele liftului într-atât încât să poată ajunge la alt etaj.

„Când animalul a sărit peste ea, singurul lucru la care s-a gândit era că dacă va rămâne la etajul 5, nimeni nu avea cum să o salveze”, a declarat o sursă din poliţie.

Autorităţile vor decide dacă pitbull-ul va fi eutanasiat

În timp ce se străduia să scape, câinele a atacat-o din noi trăgând-o cu dinţii ca şi când ar fi fost o jucărie. În cele din urmă femeia a reuşit să ajungă în holul blocului. Mai mulţi vecini au văzut-o şi a sărit în apărarea ei, trăgând câinele deoparte.

Poliția din Cúcuta a declarat că tânăra a suferit fracturi la degetele de la mâna dreaptă, fracturi multiple la mâna stângă și lacerații la extremitățile superioare. Autoritățile au spus că au la dispoziție 10 zile pentru a efectua un studiu comportamental asupra câinelui și pentru a determina viitorul acestuia, inclusiv posibilitatea de a-l eutanasia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Momentul în care o tânără de 25 de ani este atacată de câinele ei, un pitbull. Cum a reuşit să scape cu viaţă