Antena Meniu Search
x

Video Băieţelul de 7 ani muşcat de câinele familiei de aproape 40 de ori, în stare gravă la spital. Vecinii sunt îngroziţi: "Puteau să fie morți toți"

Un copil de 7 ani din Prahova a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost mușcat de aproape 40 de ori de Rottweiller-ul familiei. Cu greu a fost salvat de părinți din dinții animalului care l-a târât prin toată curtea. Se pare că băiatul a vrut să îi dea ceva de mâncare, moment în care câinele a sărit pur şi simplu pe el. 

de Redactia Observator

la 14.03.2022, 19:49

Vezi și

Au fost momente de groază într-o casă din comuna Albești Paleologu, seara trecută, când un bărbat și-a auzit copilul de numai 7 ani cum strigă după ajutor. Cel mic era târât prin curte de unul dintre câinii Rottweiler pe care părinții îi aveau în grijă.

Dr. Anca Miu, Spitalul de Pediatrie Ploiești: Băiețelul a fost adus într-o stare foarte gravă. Cu un număr de aproximativ 40 de plăgi profunde. A fost tăvălit prin iarbă, prin curte, nu ne dăm seama. Și mama este internată cu el și este destul de traumatizată.

Mai bine de patru ore le-a luat medicilor să îi curețe și panseze rănile celui mic. Este acum în stare stabilă, dar va mai sta internat multe zile, până când se va vindeca complet. Nici părinții săi nu au scăpat de atacul animalului. Câinele a sărit pe ei în momentul în care au încercat să își salveze copilul.

Bogdan Nica, Spitalul de Urgență Ploiești: Au fost tratați la secția de chirurgie plastică de medicul de gardă. Multiple plăgi mușcate, antebrațe, regiunea gâtului, picior.

Pe acelaşi subiect

Vecinii spun că ar fi vorba de mai mulți câini agresivi pe care oamenii i-ar ține în curte. Nu este prima oară când sunt speriați că animalele i-ar putea ataca.

Vecin: Au câini extraordinar de răi, dacă îi auziți cum vin pe lângă gard, îmi e și frică să stau în grădină dar nu am ce să fac. Cu câinii de nu știu câte ori am chemat Poliția că mi-au intrat în curte.

Vecin: Nu e normal, nu e normal! Ferească Dumnezeu! Puteau să fie morți toți din cauza asta.

Un copil de 6 ani din Dâmboviţa a murit după ce a fost atacat de câinele familiei

Un caz tras la indigo a avut loc în urmă cu mai puțin de două luni, când un copil de 6 ani din Dâmbovița a murit după ce a fost mușcat de gât de câinele familiei, în momentul în care a ieșit în curtea casei. Medicii veterinari atrag un semnal de alarmă, mai ales când vine vorba de rasele considerate periculoase.

Florentina Istrate, medic veterinar: Această rasă de câine poate deveni o armă în momentul în care proprietarii, deținătorii sau membrii familiei nu îi acordă destul de multă atenție. Un copil nu poate fi lăsat nesupravegheat în prezența unui câine care aparține unei astfel de rase.

Medicii i-au anunțat și pe oamenii legii, care au amendat-o pe mama copilului cu 500 de lei pentru că nu a înregistrat câinele în evidența Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Băieţelul de 7 ani muşcat de câinele familiei de aproape 40 de ori, în stare gravă la spital. Vecinii sunt îngroziţi: "Puteau să fie morți toți"