Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care polițiștii intră în apartamentul unei pensionare din Anglia, moartă în casă de 3 ani. ”Au găsit un schelet pe canapea”

O femeie care era moartă de trei ani a fost în sfârșit găsită în casă, după ce polițiștii au spart ușa apartamentului ei din Peckham, Londra, alertați de vecinii îngrijorați. Momentul în care polițiștii pătrund în casa Sheilei Seleoane a fost filmat.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 16:06

Rămășițele Sheilei Seleoane au fost găsite, vineri, într-un apartament din Peckham, Londra. Se crede că femeia de 61 de ani era moartă în casă de aproape trei ani. 

Vecinii s-au plâns pentru prima dată de „duhoarea îngrozitoare” asociației de locuințe în octombrie 2019, protestele continuând mai bine de doi ani, înainte ca poliția să forțeze în cele din urmă intrarea, săptămâna trecută.

Localnicii estimează că s-au plâns de peste 50 de ori de mirosul de „carne putrezită”, muște și larve, înainte de a se lua măsuri, scrie Daily Mail.

Polițiștii au spart ușa apartamentului în care au găsit rămășițele femeii de 61 de ani

Pe acelaşi subiect

În filmare, mai mulți ofițeri de poliție pot fi văzuți intrând în apartamentul femeii, după ce au forțat ușa. Un polițist poate fi auzit spunându-i unui vecin că nu a primit niciun răspuns după ce a bătut și că a trebuit să intre forțat.

O vecină, mama a patru copii, a povestit că un miros de „pui putrezit” i-a umplut apartamentul de mai bine de doi ani de zile.

„Am contactat asociația de locuințe de cel puțin 50 de ori. Întotdeauna spuneau că va veni cineva, dar nu s-a făcut nimic. Apoi, vineri, poliția a venit cu un berbec și a doborât ușa. Au spus că au găsit un schelet pe canapea. A fost înspăimântător felul în care au intrat. Fiul meu a spus că a înghețat. I-au scos câteva lucruri”, a povestit femeia.   

Vecinii s-au plâns ani la rând de miros și invazia de viermi și muște

O altă vecină, care locuia în apartamentul chiar sub victimă, a povestit cum și-a exprimat îngrijorarea în vara anului 2019, când apartamentul ei a fost infestat de viermi și muște.

Femeia, care nu a vrut să fie numită, a spus: „Au început să intre pe fereastră în casa mea în iunie sau iulie. A durat aproximativ o lună. Era cald, așa că aveam fereastra deschisă și intrau de undeva. Mă întorceam acasă și găseam 30 până la 50 de muște moarte pe zi”, spune femeia. 

„Era o femeie foarte tăcută și drăguță. A fost mereu prietenoasă și întreba despre copii, dar părea foarte singură”, a mai spus o vecină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Momentul în care polițiștii intră în apartamentul unei pensionare din Anglia, moartă în casă de 3 ani. ”Au găsit un schelet pe canapea”