Meniu
Search
x

O femeie a fost găsită moartă în casă după doi ani. Vecinii pensionarei din Anglia s-au plâns de miros urât în tot acest timp

Cadavrul unei femei a fost găsit într-un apartament din Londra, la doi ani după ce vecinii s-au plâns că simt un miros urât.

De Monica Palade la 21.02.2022, 07:53

Locatarii blocului din Peckham, Londra, au devenit din ce în ce mai îngrijorați de starea femeii, după ce au observat cutia poştală plină şi că avizele de intrare forțată de pe ușa ei au fost aparent ignorate.

Oamenii au fost şocaţi când au aflat că cele mai mari temeri ale lor au fost confirmate. Poliția Metropolitană a confirmat că a recuperat trupul unei femei, în vârstă de 61 de ani, dintr-un apartament din Peckham, Londra, vineri, 18 februarie.

Miros urât în tot blocul

Vecinii din bloc spun că femeia datora mii de lire la chirie și că de doi ani se plângeau întruna de un miros urât în clădire. Ei susțin că au început să raporteze duhoarea în octombrie 2019 către asociația lor de locuințe și că în toată această perioadă cutia ei a poştală a fost plină.

Pe acelaşi subiect

Dar abia la începutul acestei săptămâni, ofițerii au forțat în sfârșit ușa și au descoperit rămășițe în descompunere. Polițiștii spun că nu tratează moartea ei ca fiind suspectă.

O tânără care locuiește alături a spus: „Este dezgustător și sunt șocată. Locuiesc aici din 2008. Este un mic complex de trei etaje. Nu o cunoșteam prea bine, dar ea avea să-mi ridice livrările. M-am întors dintr-o călătorie în străinătate în septembrie sau octombrie 2019, când am observat o duhoare înfiorătoare în clădire. A fost atât de rău, că a trebuit să pun un prosop sub uşă”.

Autorităţile au ignorat plângerile

Vecinii au văzut şi un anunț de intrare forțată pentru o verificare de rutină a gazelor care a apărut pe ușa ei în 2020 şi care a fost ignorat. „Am sunat în mod repetat la asociația de locuințe pentru că era ciudat – cutia ei de scrisori era plină și am văzut din scrisori că nu plătea chirie. I-am sunat din nou și le-am spus că nu am mai văzut-o pe această doamnă de luni de zile. Poliția a venit, dar a spus că mulți oameni s-au mutat din Londra în timpul pandemiei și că ea ar putea fi în străinătate”.

Locuitorii au făcut din nou plângeri când o bicicletă abandonată a fost lăsată în faţa apartamentului și nu fusese mutată câteva săptămâni mai târziu. Într-un final, poliţiştii au spart ușa de pe St Mary's Road, Peckham, și au descoperit cadavrul. „Au spart ușa și a dezvăluit de ce mă temeam tot timpul - că ea era moartă. Mi-au spus că este practic un schelet și mi-au cerut să-i confirm etnia”, a adăugat vecina.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O femeie a fost găsită moartă în casă după doi ani. Vecinii pensionarei din Anglia s-au plâns de miros urât în tot acest timp