Antena Meniu Search
x

Momentul în care un biciclist se răstoarnă într-o mașină de gunoi, după ce a încercat să coboare o pantă abruptă: "A coborât în mod corespunzător”

Momentul în care un biciclist se răstoarnă într-o mașină de gunoi, care era în mers, după ce a pierdut controlul bicicletei în timp ce cobora pe un drum abrupt.

de Redactia Observator

la 15.02.2023, 20:49

Momentul în care un biciclist se răstoarnă într-o mașină de gunoi, după ce a încercat să coboare o pantă abruptă
Momentul în care un biciclist se răstoarnă într-o mașină de gunoi, după ce a încercat să coboare o pantă abruptă - Twitter

Incapabil să se oprească în timp ce camionul frânează, tânărul sare peste ghidon în spatele camionului de gunoi, luându-l cu bicicleta pe spate.

Camerele amplasate pe mașina de salubrizare l-au surprins apoi pe tânăr stând printre sacii de gunoi, până când camionul s-a oprit și trecătorii încearcă să-l scoată de acolo. Amatorul de senzații tari a lovit cu atâta forță sacii de gunoi, încât casca i-a căzut din cap.

Din fericire, tânărul nu a fost rănit

Ultilizatorii din mediul online CornwallLive relatează că șoferul a lovit sacii de gunoi cu atâta forță încât i-a căzut casca, ajungând printre gunoi. Comentariile nu au încetat să apară, imediat ce filmarea a fost publicată pe rețelele de socializare.

Pe acelaşi subiect

„Acest biciclist ar trebui să participe la un curs de conștientizare a vitezei”.

„A coborât în mod corespunzător”.

Din fericire, tânărul nu a fost rănit în urma accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Momentul în care un biciclist se răstoarnă într-o mașină de gunoi, după ce a încercat să coboare o pantă abruptă: "A coborât în mod corespunzător”