Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un cățel este aproape înecat de un cangur de peste 2 metri, în Australia: "O să te lovesc în cap! Lasă-l în pace!"

Un cățel a fost la un pas de a fi înecat de un cangur, într-o filmare ce a devenit virală pe TikTok, transmite Daily Mail.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 16:07

cățel aproape de a fi înecat de un cangur, în Australia
Momentul în care un cățel este aproape înecat de un cangur de peste 2 metri, în Australia: "O să te lovesc în cap! Lasă-l în pace!" - TikTok

 Pe imaginile surprise de un australian se poate observa cum marsupialul, de peste 2 metri înălțime, stă cățărat pe cățel și aproape îl bagă cu capul sub apă, înainte de a fi oprit de stăpânul acestuia. "O să te lovesc în cap! Lasă-l în pace!", îi spune bărbatului cangurului, însă vorbele sunt de prisos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câteva clipe mai târziu, cangurul devine violent și pare că încearcă să-l lovească pe bărbat. În cele din urmă, cățelul este eliberat, spre nemulțumirea marsupialului, care privește amenințător.

Bărbatul a povestit întâmplarea jurnaliștilor de la 7News. "Am ajuns la malul râului și am observat că erau foarte tăcuți (n.r. câinii), și de obicei se joacă în apă. Apoi am realizat că nu l-am mai văzut pe Hutchie de câteva minute. Când m-am uitat în față am văzut cangurului cu labele în apă în timp ce se uita la mine, era ireal", a spus Mick.

Australianul a precizat că s-a ales cu câteva zgărieturi în urma confruntării, însă e bucuros că și-a putut salva patrupedul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Momentul în care un cățel este aproape înecat de un cangur de peste 2 metri, în Australia: "O să te lovesc în cap! Lasă-l în pace!"