Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care un hoţ fuge cu maşina unei călugăriţe irlandeze. Reacţia femeii, pe cale să sfârşească sub roţi: "Este vina mea"

O călugăriţă în vârstă a rămas fără maşină, după ce într-o clipă de neatenţie şi-a uitat cheile în contact şi portiera deschisă. Un hoţ a profitat de ocazie şi a demarat grăbit, fără să ezite nici măcar atunci când a lovit-o pe femeie şi a izbit un alt autoturism. Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 15.04.2022 , 10:06

Hoţul a doborât-o pe bătrână şi a fugit cu maşina femeii Hoţul a doborât-o pe bătrână şi a fugit cu maşina femeii - Captură video Twitter

Sora Louise Gilbey își lăsase portiera deschisă și cheile în contact preț de câteva clipe, ca să trimită o scrisoare de la oficiul poștal din Allerton, Liverpool. Dar un hoț a profitat de momentul de neatenție și a fugit cu mașina femeii, un Hyundai albastru. Reacția proprietarei autoturismului a venit neîntârziat: deși în vârstă, călugărița a deschis degrabă cealaltă portieră și l-a confruntat pe hoț. Mașina se pusese însă în mișcare, lovind-o pe bătrână. Bărbatul a izbit şi un vehicul parcat, înainte să dispară cu viteză, pe şosea. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, relatează Mirror

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacţia călugăriţei. Mesajul ei pentru hoţ

Articolul continuă după reclamă

Călugărița de origine irlandeză spune că nu îi poartă pică bărbatului, ci speră ca acesta să o apuce pe o cale mai bună. După ce a fost doborâtă la pământ, femeia a reuşit să se ridice singură, iar din fericire nu s-a ales cu răni grave. Louise Gilbey povesteşte că a lucrat ani buni ca asistentă şi îngrijitoare, folosind maşina pentru a-i vizita pe cei aflaţiu în suferinţă, care au nevoie de ajutorul ei, sau pe cei care nu se pot deplasa la biserică.

"Oamenii îi critică pe criminali, dar eu am văzut şi cealaltă parte a poveştii. Mereu m-am gândit cât de buni sunt cetăţenii oraşului", spune femeia. "Este vina mea, am uitat cheile în contact. Nu îi vreau răul, sper doar că nu va folosi maşina ca să rănească pe cineva", a adăugat bătrâna. "M-aş bucura să ştiu că va redescoperi drumul cel bun, calea cea dreaptă în viaţă. Nu are cum să fie mulţumit săvârşind fapte rele ca aceasta. Nicio mamă nu vrea să-şi vadă copiii aşa. I-a adus pe lume pentru a răspândi bunătate şi iubire".

Femeia este convinsă că Dumnezeu a avut grijă de ea şi a protejat-o de accidentul care i-ar fi putut fi fatal. "Ajungeam sub maşină. Nu-mi explic ce s-a întâmplat, cum de nu m-am ales cu răni majore". Între timp, poliţiştii îl caută în continuare pe infractor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Momentul în care un hoţ fuge cu maşina unei călugăriţe irlandeze. Reacţia femeii, pe cale să sfârşească sub roţi: "Este vina mea"