Antena Meniu Search
x

Foto Momentul în care un tânăr descoperă că geanta lui plină cu droguri a dispărut. Sentinţa primită de australian

Un instructor de fitness în vârstă de 25 de ani din Australia a avut parte de o mare surpriză. Tânărul, care făcea bani buni ca dealer de droguri, a descoperit că rezerva uriaşă de substanţe interzise, în valoare de 7,2 milioane de lire, a dispărut. Momentul a fost surprins în imagini de poliţiştii care dezgropaseră "comoara" din ascunzătoare, cu puţin timp înainte.

de Redactia Observator

la 07.04.2022, 16:41

Un fotograf care lucrează în cadrul Poliţiei din Australia a surprins momentul în care un dealer de droguri priveşte, complet dezorientat, locul unde ar fi trebuit să se afle, ascunsă, o geantă plină cu substanţe interzise. Christian Tachev, în vârstă de 25 de ani, lucra ca instructor de fitness, dar slujba era de fapt o acoperire pentru adevărata îndeletnicire care îi asigura veniturile. 

Tânărul a căutat în zadar geanta cu droguri

Poliţiştii i-au urmărit mişcările o perioadă de timp, iar în timpul unei operaţiuni programate au ridicat rezerva de droguri în valoare de aproximativ 7,2 milioane de lire sterline. Apoi, s-au aşezat la pândă, iar aşteptarea nu i-a dezamăgit. Tânărul a apărut în scurt timp, pentru a se "aproviziona" cu droguri, relatează Daily Star. Dar groapa era goală, spre uimirea australianului. Panicat, a săpat timp de 25 de minute, în speranţa că va găsi geanta preţioasă. 

Sentinţa primită pentru trafic de droguri

Ulterior, Christian Tachev a fost arestat, iar asupra lui a fost descoperită o sumă uriaşă de bani. Tânărul a fost condamnat miercuri la 11 ani de închisoare pentru trafic şi posesie de narcotice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Momentul în care un tânăr descoperă că geanta lui plină cu droguri a dispărut. Sentinţa primită de australian