Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tată ţinteşte cu un Kalashnikov ţigara din gura fiului său. Demonstraţie periculoasă cu arma în Irak

Pe poziţii, cu arma în mână, un tată a ţintit fără ezitare ţigara din gura propriului său fiu. Cu ochii închişi, tremurând uşor, copilul aşteaptă momentul în care totul va lua sfârşit. Imaginile care au ajuns pe Internet au stârnit un val de revoltă, iar mulţi oameni au cerut măsuri dure împotriva bărbatului din Irak.

de Redactia Observator

la 08.05.2022, 12:54

Tatăl a ţintit cu arma ţigara din gura copilului
Tatăl a ţintit cu arma ţigara din gura copilului - Captură video Twitter

Un videoclip de doar 49 de secunde a trezit în oameni spiritul de revoltă şi solidaritate în numele băieţelului filmat. Copilul şi tatăl său au fost protagoniştii unui moment greu de privit, în care micuţul, cu capul pe spate şi ochii închişi, ţine între buze o ţigară neaprinsă.

Tatăl a ţintit cu un Kalashnikov ţigara din gura copilului

Bărbatul se îndepărtează încet câţiva metri, se întinde pe jos şi ţinteşte cu un Kalashnikov vârful ţigării, apoi trage fără ezitare. Scenele pline de suspans nu fac parte dintr-un film de acţiune şi nicio măsură de siguranţă nu pare luată înaintea gestului nesăbuit. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Imagini revoltătoare. Se cer măsuri dure împotriva tatălui

Potrivit Daily Star, totul s-a petrecut în Al Muthanna, Irak, însă momentul exact în care a avut loc incidentul nu poate fi stabilit exact. După ce imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare, internauţii l-au criticat aspru pe tatăl inconştient, care şi-a pus în pericol fiul.

După demonstraţia de tras cu arma, bărbatul s-a apropiat din nou de cameră şi a arătat ţigara retezată de glonţ. Încă nu se ştie dacă autorităţile au luat măsuri împotriva acestuia, deşi unele voci susţin că a fost arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Momentul în care un tată ţinteşte cu un Kalashnikov ţigara din gura fiului său. Demonstraţie periculoasă cu arma în Irak