Antena Meniu Search
x

Momentul înduioșător în care un câine se reunește cu stăpânii, la un an după ce a fost furat: "I-a luat o fracțiune de secundă să-și dea seama cine este”

Imaginile înduioșătoare în care un cățeluș s-a reunit cu stăpânii, la aproape un an după ce ar fi fost furat din grădina casei sale.

de Redactia Observator

la 15.09.2022, 17:44

Imagini adorabile o arată pe Honey, vârstă de un an, dând frenetic din coadă, în timp ce pare să-și recunoască proprietarul, la aproape un an după ce a dispărut. Honey, un cavapoo în vârstă de un an, a dispărut din Shrewsbury în iulie anul trecut și a fost găsită la aproximativ 80 de kilometrii depărtare, pe un drum de țară din Cheshire, pe 22 mai, relatează Mirror.

Animalul a fost găsit de o îngrijitoare de câini, care a avut grija de acesta până la sosirea stăpânilor

Microcipul femelei a fost scanat de îngrijitorul local de câini Carol Pinchin, care a fost îngrizită de modul în care arăta animăluțul. Ea a contactat stăpânii câinelui și a cerut permisiunea de a o tunde și a o îngriji, pân când urma să fie luată de stăpâni.

A fugit la stăpânul ei speriată, apoi s-a oprit un minut, de parcă și-ar fi amintit instantaneu cine este. I-a luat o fracțiune de secundă să-și dea seama cine sunt. A fost atât de înduioșător. Ea a fost ascunsă, cred, asta cred cu adevărat. A fost ținută departe de ochii celorlalți pentru că dacă cineva ar fi văzut acel câine umblând pe stradă, sigur ar fi făcut ceva în această privință” a declarat Carol, care lucrează la Jayde Dog Grooming.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, proprietarii lui Honey au actualizat datele de pe microcipul patrupedului, cu doar două zile înainte de a fi văzută de un trecător.

Asta le dă oamenilor speranță pentru că sunt furate sute și sute de animale”, a spus Carol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Momentul înduioșător în care un câine se reunește cu stăpânii, la un an după ce a fost furat: "I-a luat o fracțiune de secundă să-și dea seama cine este”