Antena Meniu Search
x

Video "Stai aici că sun să vină poliţia!". Bull Terrier plimbat de stăpână pe stradă, după ce animalul ar fi omorât un alt căţel, într-un parc din Târgu Jiu

Incident grav la Târgu Jiu. Un bărbat a văzut un câine Bull Terrier, scos la plimbare de stăpâna sa, a atacat şi a ucis un căţel. Omul a filmat momentele în care câinele agresiv îşi ducea prada în gură. Atenţie urmează imagini cu puternic impact emoţional. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 14.09.2022, 13:53

Vezi și

Stai aici că oricum eşti filmată! Stai aici că sun să vină poliţia!

Unde vrei să stau? Unde dracu' vrei să stau? Nu te mai da lângă el! Nu vezi că e nervos?

Ia uitaţi cum a omorât căţelul! 

Scenele revoltătoare s-ar fi petrecut într-un parc din Târgu Jiu. Câinele, care este din rasa Bull Terrier, face parte, potrivit legii, din categoria câinilor periculoși. Proprietara sa a ieșit cu el la plimbare în parc și acolo, spun martorii, animalul ar fi atacat un alt cățel, l-ar fi ucis și apoi a mers cu el așa, în gură, până acasă. La fața locului au ajuns, în primă fază, jandarmii, în urma unui apel la 112, dar nu au reușit să găsească acolo nici câinele și nici proprietarii.

Pe acelaşi subiect

Câinele ar mai fi fost văzut în parcuri, la locurile de joacă

Oamenii care locuiesc în cartier spun că au văzut de mai multe ori câinele în parcurile din apropiere, la locurile de joacă și acum se tem pentru siguranța lor și a copiilor. Potrivit legii, un astfel de câine trebuie să fie scos la plimbare doar cu botniță și zgardă, iar cei care nu respectă această regulă riscă amendă de până la 3000 de lei. 

Imaginile filmate au ajuns și în posesia oamenilor legii și a fost deschisă o anchetă. Poliția animalelor din Gorj face cercetări în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Stai aici că sun să vină poliţia!". Bull Terrier plimbat de stăpână pe stradă, după ce animalul ar fi omorât un alt căţel, într-un parc din Târgu Jiu