Antena Meniu Search
x

Galerie foto Momentul înfricoșător în care o fată de 18 ani este salvată dintr-un apartament în flăcări, situat la etajul 9, în Moscova

Momentul terifiant în care o fată de 18 ani este salvată în mod miraculos dintr-un apartament în flăcări, situat la etajul 9 al unui bloc din Moscova. Imaginile surprind momentul în care iubitul fetei și un prieten o ajută pe tânără să iasă pe fereastră și să ajungă în siguranță un etaj mai jos.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 31.01.2022, 15:01

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, pe 29 ianuarie, la Moscova. În imagini este surprins momentul în care Irina Yerpuleva, în vârstă de 18 ani, este ajutată să coboare un etaj mai jos, pe fereastră, fără frânghii de siguranță, pentru a scăpa din infern.

Tinerii au scăpat ca prin minune din apartamentul lor cuprins de flăcări

Timur Zakirov, 20 de ani, și Adel Akhmetzyanov, 21 de ani, au ajutat-o ​​pe Irina să scape din apartamentul cuprins de incendiu după ce ei înșiși au reușit să iasă în același fel. Din fericire, în apartamentul de la etajul 8 se afla acasă proprietarul, care le-a dat o mână de ajutor tinerilor. 

„Am ezitat până când Timur a început să strige la mine, iar asta m-a adus în fire”, a povestit Irina. ”Am coborât. M-au instruit și mi-au spus ce să fac”, a mai spus ea.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fata de 18 ani a fost ajutată de iubitul ei și un prieten să iasă pe fereastră

Tinerii au reușit să o apuce de picioare și au tras-o pe fereastra de la etajul opt.

„În acel moment, eram într-o stare destul de ciudată. Nu am realizat în acel moment că mă aflam la înălțimea etajului nouă și orice mișcare greșită ar putea fi fatală pentru mine. Pentru mine, frica a venit mai târziu”, a mai spus ea.

Un alt videoclip arăta cum Timur și Adel coboară disperați de la etajul nouă, agățați de pervazul ferestrei.

”Slavă Domnului, proprietarul era acasă. Dacă nu era el, nu îmi pot imagina ce s-ar fi întâmplat”, a mai spus ea.

Momentul înfricoșător în care o fată de 18 ani este salvată de iubitul ei și un alt tânăr dintr-un apartament în flăcări, situat la etajul 9, în Moscova

Profimedia Images

Tinerii au suferit arsuri minore și au primit îngrijiri medicale

Irina a suferit mai multe tăieturi și o ușoară intoxicație cu fum, dar nu a avut nevoie de zile de spitalizare după incidentul dramatic petrecut în districtul Chertanovo din Moscova.

Timur a suferit arsuri și a rămas internat la spital, în vreme ce prietenul lui a suferit doar câteva arsuri minore la mâini.

Momentul înfricoșător în care o fată de 18 ani este salvată de iubitul ei și un alt tânăr dintr-un apartament în flăcări, situat la etajul 9, în Moscova

Profimedia Images

Un alt prieten, Igor Garankin, a suferit arsuri pe 34% din suprafața corpului după ce a scăpat pe uşă, înainte ca flăcările să se agraveze. Adel și Irina încearcă acum să strângă bani pentru a plăti operațiile pentru arsurile lui Igor. 

Anchetatorii cred că incendiul ar fi fost cauzat de un scurtcircuit electric.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Momentul înfricoșător în care o fată de 18 ani este salvată dintr-un apartament în flăcări, situat la etajul 9, în Moscova