Antena Meniu Search
x

Momentul terifiant în care doi băieţi de 7 şi 12 ani înjunghie o femeie în timp ce se afla în garaj. După atacul cumplit, cei doi se urcă pe biciclete şi pleacă

Doi copii de 7 şi 12 ani au înjunghiat o femeie de 59 de ani în timp ce se afla în garaj. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care cei doi fug pe bicicletă după atacul îngrozitor, în Harris, Texas.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.03.2024, 17:35

- Captură video / Youtube

Biroul Șerifului din Harris County a declarat că femeia, diagnosticată cu o boală mintală, se certase cu băieţii în jurul orei 14:00, în afara casei ei de pe April Valley Court. Cei doi au plecat iniţial, dar camerele de supraveghere ale vecinilor i-au surprins întorcându-se la adresă 12 minute mai târziu: unul dintre ei, scund, purtând mănuşi albastre şi o cămaşă albă, iar celălalt mai înalt, într-un hanorac roșu cu mănuși negre, mergând pe aleea femeii.

Băiatul cu hanoracul roșu este văzut scoțând un obiect din pantaloni, apoi alergând în garaj. Câteva secunde mai târziu, băieții au ieșit în grabă din garaj, s-au urcat pe biciclete și au plecat de la fața locului.

„Nimeni dintre noi nu s-ar fi gândit vreodată că vor fi copiii din cartier cei care au intrat și au atacat-o”, a declarat pentru KTRK, potrivit Daily Mail, un vecin care a cerut să nu fie identificat. „Dacă au capacitatea de a merge și de a face asta unei femei în vârstă care în mod clar are probleme mintale după ce vecinul nostru de pe drum le-a şi spus: «Hei, lăsați-o în pace», este o îngrijorare”.

Fratele femeii a ajuns la ea acasă la scurt timp după atac și a putut să cheme salvarea.

Pe acelaşi subiect

„Fratele ei a venit și a trecut doar ca să o verifice; o verifică zilnic. În acel moment, pentru că a venit la momentul potrivit, a deschis ușa și a văzut că a fost înjunghiată”, a declarat Sergio Torres, un anchetator la Biroul Șerifului din Harris County.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital şi a fost operată de urgenţă

A fost transportată la spital cu ambulanţa aeriană și a fost operată de urgenţă. Poliţistul Thomas M. Gilliland a declarat luni că victima este stabilă, dar va rămâne spitalizată şi rămâne sub supraveghere.

Şeriful comitatului Harris, Ed Gonzalez, a declarat duminică că băiatul de 12 ani a fost acuzat deagresiune deosebit de gravă şi este reţinut de Departamentul pentru minori din comitatul Harris. Copilul de 7 ani nu a fost pus sub acuzare pentru că nu îndeplinește vârsta pentru a răspunde pentru faptele sale în Texas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacţia mamei, după ce copiii ei au înjunghiat o femeie

Mama băieților a spus că îi cere iertare victimei și a spus că şi fiul ei este bolnav mintal.

„Îmi pare rău pentru familie. Îmi pare foarte rău că fiul meu a comis incidentul. Și mă rog pentru sănătatea ta, pentru bunăstarea ta”, a spus ea. „Fiul meu, se luptă din cauza problemelor sale mentale. Îmi pare foarte rău pentru că nu aș vrea să ni se întâmple asta nimănui. Trebuie doar să ne ținem rugăciunile atât pentru familia mea, cât și pentru familia lor”.

Criminalitatea juvenilă a crescut în zona Houston. Rata de omucidere în cazul infractorilor minori a crescut cu 76% din 2021 în comitatul Harris, iar atacurile criminale s-au dublat în comparație cu ianuarie 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Momentul terifiant în care doi băieţi de 7 şi 12 ani înjunghie o femeie în timp ce se afla în garaj. După atacul cumplit, cei doi se urcă pe biciclete şi pleacă