Antena Meniu Search
x

Galerie foto Motivul pentru care această casă banală, estimată la 600.000 de euro, nu-şi găseşte cumpărător. Oamenii o evită, vedetele vor să-şi filmeze videoclipurile acolo

O femeie din Marea Britanie a cumpărat o casă modestă cu 35.000 de euro şi i-a crescut valoarea până la aproximativ 600.000 de euro, dar nimeni nu vrea s-o cumpere.

de Redactia Observator

la 26.02.2024, 18:34

Mary Rose Young din Lydney, Gloucestershire, a cumpărat o căsuţă normală, modestă, în 1987 pentru suma de 35.000 de euro. De atunci, femeia şi-a personalizat locuinţa după stilul ei. Chiar dacă din exterior arată în continuare ca o casă normală, în interior fiecare cameră e pictată în culori vii, în diferite modele.

Oamenii nu vor să se mute acolo, dar vedetele vor să-şi filmeze clipurile în căsuţa din UK

Femeia spune că şi-a "modelat" casa după stilul şi personalitatea sa şi a gândit tot conceptul ca "o casă de distracţie pentur adulţi". Nu are de gând să refacă design-ul interior şi să readucă la forma care era dinainte. "Îmi iubesc casa. Sunt o persoană colorată, am părul roz, aşa sunt eu. Am făcut această casă în jurul vieţii mele", a declarat femeia pentru TheSun.

Mary a vrut să vândă casa, dar nimeni nu a vrut s-o cumpere. Experţii în imobiliare chemaţi să evalueze imobilul au estimat că aceasta ar costa aproximativ 600.000 de euro. După ce a pus numeroase anunţuri, doar o singură persoană s-a arătat interesată, dar după o scurtă vizionare s-a răzgândit şi nu a mai cumpărat. Totuşi, după ce povestea căsuţei a devenit publică, oameni de pe întreg Mapamondul s-au arătat interesate să viziteze locuinţa, iar unele vedete au vrut chiar să-şi filmeze videoclipurile acolo.

Mary Rose nu şi-a pierdut nici speranţa ca va putea vinde într-o zi, dar nici încrederea în ea şi în investiţia făcută. "Casa asta ar trebui să te facă să te simţi ca un copil care intră într-un magazin de dulciuri. Vreau ca oamenii să simtă că şi ca adult te poţi distra şi poţi păstra acea bucurie de a fi copil", a mai spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Motivul pentru care această casă banală, estimată la 600.000 de euro, nu-şi găseşte cumpărător. Oamenii o evită, vedetele vor să-şi filmeze videoclipurile acolo