Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care o tânără a divorțat de soțul ei la doar 48 de ore de la nuntă: "I-am reamintit cu o zi înainte că dacă face așa ceva mă despart de el"

A crezut că urmează o căsnicie de basm dar totul s-a încheiat mai repede decât credea. O tânără a divorțat de soțul el la doar 48 de ore după ce și-au unit destinele. Femeia a fost lăudată de oameni, după ce și-a împărtășit întreaga poveste pe rețelele de socializare.

de Redactia Observator

la 07.01.2024, 12:43

Motivul pentru care o tânără a divorțat de soțul ei la doar 48 de ore de la nuntă
Motivul pentru care o tânără a divorțat de soțul ei la doar 48 de ore de la nuntă - Shutterstock

Femeia a divorțat de soțu ei la 48 de ore după nuntă deoarece el a făcut-o de rușine în ziua lor cea mare. Ea a explicat cum soțul ei, Jake, a început să se uite la diferite videoclipuri cu farse care se pot face în ziua nunții și în ciuda faptului că a promis că nu va face așa ceva la nunta lor, el a ignorat-o, potrivit Mirror.

„Printre altele, aceste videoclipuri au arătat fotografii penibile cu mireasa redate pe un proiector în fața tuturor, sau cu miresei care a fost băgată cu fața în tort. I-am spus imediat să nu facă așa ceva. Nu vreau așa ceva la nunta noastră. El a râs și a spus că nu plănuia așa ceva. Credeam că ăsta era sfârșitul, dar l-am tot surprins făcând aranjamente ciudate cu prietenii săi. A vrut brusc să aleagă fotograful de nuntă și tortul”, a povestit femeia.

Mulțumită că era interesat de planificarea nunții lor, ea l-a încurajat să ia legătura cu un fotograf și o brutărie.

Motivul pentru care s-a ajuns la un divorț, după doar 48 de ore

Pe acelaşi subiect

„I-am reamintit cu o zi înainte că dacă ar face așa ceva, o farsă, m-aș despărți imediat de el”, a adăugat ea. 

„Când a venit ziua nunții, totul a decurs fără probleme până la ceremonie. Până a venit momentul în care tortul urma să fie tăiat. Toată camera a privit cum făceam prima tăietură și fotograful stătea în fața noastră cu camera în mână. Deodată am simțit o mână pe ceafă împingându-mă cu fața întâi în tort. Nu doar machiajul meu, dar toată rochia de mireasă a fost distrusă si toată lumea a râs, soțul meu cel mai tare. În acel moment, fotograful a făcut poza și Jake a spus că aceasta este acum fotografia noastră de nuntă”, a povestit tânăra.

Enervată, s-a întors și l-a pălmuit pe Jake peste față înainte de a ieși din cameră în lacrimi. Dorind să se asigure că e bine, noul ei cumnat, Frank, a urmărit-o pentru a o verifica. 

„Mulțumesc lui Dumnezeu, karma nu a durat mult să sosească și a venit sub forma propriului său frate. Am alergat la toaletă și am început să plâng când am auzit brusc strigăte puternice din hol. Era fratele lui, Frank. Mi-a spus că Jake avea ceva să-mi spună. Jake tremura și și-a cerut scuze fără să mă privească în ochi. Frank i-a spus să mă privească în ochi și să-mi ceară scuze. Jake și-a cerut scuze din nou, apoi Frank ne-a condus înapoi în hol, care deodată a fost foarte liniștit și majoritatea rudelor noastre s-au uitat puțin jenate la podea. Petrecerea a fost întreruptă și am fost dusă acasă de Frank pentru că eram prea supărată”, spune tânăra mireasă.

„L-am întrebat pe Frank dacă crede că ar fi o exagerare dacă m-aș despărți de soțul meu și mi-a spus că nu, pentru că, potrivit lui, merit mai bine și nu-i păsa de ce simțea fratele său pentru că el și-a făcut-o cu mâna lui. Apoi mi-a spus că, dacă am nevoie de ajutor pentru a-mi aduna lucrurile, m-ar ajuta și mi-a dat numărul lui”.

Cu asta, ea a cerut divorțul de noul ei soț - la doar 48 de ore după ce și-a spus jurămintele la nuntă.

„Jake mi-a spus să nu fac asta pentru că a fost doar o farsă inofensivă. Toată familia lui, cât și a mea, a spus că ar fi ridicol să pun capăt căsniciei noastre din cauza asta. Dar eu o vad diferit. Daca îmi face așa ceva în ciuda rugăminților mele de a nu face asta chiar și după ce a promis că nu o va face, atunci nu pot avea încredere in el. Indiferent ce îmi promite”.

Femeia, încurajată de oameni

Utilizatorii din mediul online au rămas șocați de întâmplarea femeii și au încurajat-o și felicitat-o pentru decizia pe care a luat-o.

„Îmi pare rău că s-a întâmplat așa, dar sunt atât de mândră de tine. L-ai avertizat de mai multe ori și a simțit că este mai important să râdă decât să fie un partener de încredere”.

„Mult noroc. Te rog să-l anunți pe Frank că este un om bun și apreciem că te-a ajutat”. 

„A mințit și a fost lipsit de respect. Evident, nu lucrurile pe care le dorești într-o căsnicie. Divorțul de el acum te va scuti de a face față mai multor situații de genul. Meriți mai bine.”

"I-ai spus care vor fi consecințele. Acum ajunge să trăiască cu această alegere"

Au fost doar câteva din mesajele de încurajare pe care le-a primit femeia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Motivul pentru care o tânără a divorțat de soțul ei la doar 48 de ore de la nuntă: "I-am reamintit cu o zi înainte că dacă face așa ceva mă despart de el"