Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care un salon de masaj din Italia a interzis accesul bărbaților: "Este degradant"

Decizie drastică, după mulți ani de muncă. Proprietara unui salon de masaj din Cornate d'Adda, provincia Monza și Brianza, Italia, a decis să interzică accesul bărbaților la salon: "Vor doar sex, este degradant".

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 16:17

masaj
Motivul pentru care un salon de masaj din Italia a interzis accesul bărbaților: "Este degradant" - Shutterstock (arhivă)

Bărbații cer, de regulă, mai mult sau mai puțin explicit, servicii sexuale, ceea ce creează presiune și jenă, relatează Corriere della Sera.

Proprietara, Alessandra Fumagalli, în vârstă de 42 de ani, a făcut anunțul pe pagina de Facebook a salonului, primind mai multe mesaje de solidaritate din partea femeilor, dar și a bărbaților.

"Din fericire, nu sunt toți la fel", a spus Fumagalli, subliniind că vechii clienți bărbați pot continua să meargă la salon pentru că "sunt oameni cu care a fost deja stabilită încrederea". Cei noi, în schimb, nu.

Întrebarea "înjositoare", la finalul discuțiilor

"Apelurile telefonice au de obicei un ton neutru. Întrebările, întotdeauna aceleași, sunt despre prețuri, ore, adresă. Iar apoi, spre final, vocea devine mai gravă, ca și cum ar ascunde o anumită jenă: <Masajul include și părți intime?> sau <în timpul masajului, puteți fi complet dezbrăcată?>. Ca femeie, mai mult decât ca profesionist, mă simt înjosită", a povestit ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Motivul pentru care un salon de masaj din Italia a interzis accesul bărbaților: "Este degradant"