Antena Meniu Search
x

Video Muncitor zdrobit de un pisoar telescopic, în centrul Londrei. Bărbatul a murit pe loc

Incident bizar, cu deznodământ dramatic, în centrul Londrei. Un bărbat a murit în timp ce lucra la un pisoar telescopic, toaletă care se retrage în sol atunci când nu este folosită. Tehnicianul a fost, practic, zdrobit, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 15:10

Un muncitor a murit în centrul Londrei, zdrobit de un pisoar telescopic
Un muncitor a murit în centrul Londrei, zdrobit de un pisoar telescopic - Profimedia

Un tehnician care lucra la un pisoar telescopic a murit zdrobit de dispozitiv, vineri seară, în centrul Londrei, a anunţat Scotland Yard. Pisoarul cu pricina e realizat în aşa fel încât să se retragă în sol atunci când nu este folosit. Cu toate acestea, ceva a funcţionat greşit, iar în urma incidentului neobişnuit bărbatul şi-a pierdut viaţa. 

Bărbatul a murit, zdrobit de pisoar

Serviciile de urgenţă au fost chemate la faţa locului, pentru a-i acorda bărbatului îngrijiri medicale. În zadar, însă: pentru acesta nu s-a mai putut face nimic. "În pofida eforturilor serviciilor de urgenţă", acesta a fost ”declarat mort”, a anunţat Poliţia într-o postare pe Twitter. De altfel, oamenii legii au instituit un perimetru de securitate în zonă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pompierii au precizat că bărbatul a fost blocat sub nivelul străzii de către dispozitiv, desfăşurat seara în cartierul din centrul Londrei, unde se află numeroase teatre, baruri şi restaurante. Un toliu a fost folosit pentru scoaterea bărbatului, iar la faţa locului au fost desfăşurate mai multe echipaje, inclusiv 25 de pompieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Muncitor zdrobit de un pisoar telescopic, în centrul Londrei. Bărbatul a murit pe loc