Antena Meniu Search
x

Muzician şi viitor tată, înjunghiat cu brutalitate la un festival din Londra. Cei trei criminali au fost eliberaţi

Cântăreţul Takayo Nembhard, cunoscut ca TKorStretch, se afla la festivalul anual Notting Hill Carnival împreună cu sora şi prietenii săi când a fost ucis în faţa petrecăreţilor, potrivit Mirror

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 16:52

Takayo Nembhard
Takayo Nembhard a fost ucis la festivalul Notting Hill din Londra - Pagina de Instagram a lui TKorStretch

O autopsie desfăşurată la Westminter Mortuary pe 1 septembrie a dezvăluit cauza morţii - o rană în urma înjunghierii în artera femurală dreaptă. Doi bărbaţi în vârstă de 18 şi 23 de ani au fost arestaţi la locuinţele lor din Bristol, iar o femeie în vârstă de 20 de ani a fost arestată în cartierul Islington din Nordul Londrei. Femeia şi tânărul de 18 ani au fost eliberați pe cauțiune, în așteptarea unor cercetări suplimentare. Tânărul de 23 de ani a fost eliberat sub anchetă. 

Mesajul poliţiei pentru martori

"Încă de la decesul tragic al lui Takayo, eu şi echipa mea am fost ocupaţi cu adunarea de informaţii şi dovezi pentru a aduce ucigaşii în faţa justiţiei și vom continua să lucrăm non-stop până vor ajunge în spatele gratiilor", a declarat Inspectorul Şef Detectiv de la MET Police’s Specialist Crime Command, Jim Shirley. 

El mai spune că deşi s-au făcut trei arestări, munca grea a poliţiştilor nu se opreşte aici. Ei aşteaptă ca martorii să iasă în faţă şi să vorbească despre incident. Takayo a fost înjunghiat mortal în toiul zilei, în văzul unei mulţimi imense de oameni. Inspectorul este convins că există persoane care au văzut scena, dar refuză să colaboreze cu poliţia şi le încurajează pe acestea să îi contacteze de urgenţă. 

Pe acelaşi subiect

"Dacă aţi văzut ceva şi nu aţi vorbit cu noi încă, vă rog să o faceţi de urgenţă. Nu o faceţi pentru mine, faceţi-o pentru familia lui Takayo, care încă încearcă să se împace cu pierderea imensă", a fost mesajul lui pentru oameni. 

Muzician, fotbalist şi viitor tată

Poliţia a lansat o pagină online unde oamenii pot adăuga poze şi videoclipuri de la incident. Înmormântarea tânărului a avut loc pe 14 octombrie în Bristol, iar oamenii au ieşit pe stradă pentru a-şi arăta susţinerea. Prietenii şi familia au purtat verde, în memoria băiatului. 

"Eram foarte apropiaţi, eram ca nişte prieteni buni. Puteam să stăm şi să vorbim la telefon pentru ore întregi. Eram cel mai mare susţinător al lui în tot ce făcea, de la fotbal până la muzică", a spus tatăl îndurerat al tânărului, după înmormântare.

Pe lângă cariera muzicală, Takayo juca şi pentru clubul de fotbal Bristol Rovers’, dar tragedia l-a împiedicat să devină vreodată un jucător profesionist. În viaţa personală, el era un tânăr iubitor, care urma să devină tată în curând. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Muzician şi viitor tată, înjunghiat cu brutalitate la un festival din Londra. Cei trei criminali au fost eliberaţi