Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un model Onlyfans și-a înjunghiat mortal iubitul după o ceartă aprinsă, în Marea Britanie. Susţine că a vrut doar să îl sperie

Abigail White, o tânără în vârstă de 24 de ani și mama a trei copii din Marea Britanie, şi-a înjunghiat mortal iubitul în luna martie a acestui an. În timpul procesului, femeia susține că și-a dorit doar să-l sperie pe partenerul său.

de Redactia Observator

la 18.10.2022, 12:42

Deși susţine că nu și-a dorit să-l ucidă, cu doar câteva ore înainte, în dimineața crimei, cei doi au avut o ceartă puternică pentru că bărbatul intenţiona să pună capăt relației. Modelul a mărturisit în faţa instanţei că își doreau amândoi să se despartă, dar nu au ajuns niciodată să pună punct.

Şi-a ucis iubitul din greşeală

"Obișnuiam să ne spunem des aceste cuvinte unul altuia, dar asta nu înseamnă că ne doream cu adevărat acest lucru. Erau doar cuvinte aruncate în vânt, el nu le credea cu adevărat", a declarat tânăra.

În aceeași zi, seara, cei doi s-au întâlnit, au ieșit într-un bar, au consumat alcool, s-au certat și s-au întors acasă unde femeia a luat un cuțit pentru a-l speria pe iubitul său. Aceasta suștine că ar fi fost o „joacă” pentru a-l face pe bărbat să-i spună adevărul. Minute mai târziu, bărbatul murea înjunghiat în inimă. Rana avea 7 cm adâncime.

Pe acelaşi subiect

Abigail White a fost chestionată şi în legătură cu un apel pe care bărbatul l-a dat chiar în timpul agresiunii: "Ajutor Sophie, încearcă să mă omoare, mă lovește încontinuu, încearcă să mă înjunghie, mă rănește."

Deși inculpata spune că nu-și aduce aminte de cele întâmplate, recunoaște acuzațiile. "Eram nervoasă și supărată, am pus mâna pe cuțit, dar n-am intenționat să-l rănesc sau să-l omor. Nu credeam că se va întâmpla ceea ce a urmat".

O înregistrare vocală trimisă unei prietene o încriminează pe tânăra de 24 de ani: "El îmi spune adevărul doar când crede că-l voi omorî".

Modelul Onlyfans recunoaște omorul, dar neagă că ar fi vrut să ștergă urmele de sânge de la locul crimei: "Nu am vrut ca fiul meu să vadă ce s-a întâmplat cu tatăl său... .” Procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un model Onlyfans și-a înjunghiat mortal iubitul după o ceartă aprinsă, în Marea Britanie. Susţine că a vrut doar să îl sperie