Antena Meniu Search
x

''Ne vei lipsi, Natalia! Suflet bun!'' O moldoveancă din Italia, mamă a doi copii, a murit după ce a căzut secerată sub privirile fetei de 12 ani

Tragedie în sânul unei familii, după ce Natalia, o moldoveancă de 38 de ani din Italia, s-a stins din viaţă, după ce a căzut secerată. Mama lasă acum în urmă doi copii, o fată de 12 ani și un băiat de 18 ani. Tragedia a avut loc în orașul italian Livorno, provincia cu același nume din Toscana. Se pare că în acel moment, femeia era acasă cu fata ei, cea care a şi apelat serviciile de urgenţă. 

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 12:15

Mama a murit după ce a căzut secerată sub privirile fetei de 12 ani
Mama a murit după ce a căzut secerată sub privirile fetei de 12 ani - Facebook; Il Telegrafo

Tragedia s-a petrecut chiar sub privirea îngrozită a fiicei de 12 ani. Când a văzut-o pe mama sa că a căzut la podea, a sunat imediat la serviciile de urgenţă ca să ceară ajutor, iar o ambulanță de la Croce Rossa della Misericordia a sosit în scurt timp la adresă. Medicul a încercat să o resusciteze pe femeie, aflată deja în stop-cardiac, dar până la urmă a trebuit să renunţe.

Doi copii au rămas acum orfani de mamă

În casa femeii au sosit apoi și carabinierii, cu o echipă de criminaliști, pentru investigații cu privire la decesul acesteia. Abia la finalul cercetărilor procurorul Antonella Tenerani a autorizat ridicarea cadavrului, care a fost transferat cu mașina la morga cimitirului Lupilor, unde va fi supus unor examinări efectuate de către medicul legist. Este exclus să fie vorba despre o moarte violentă. Având în vedere că a murit la o vârstă atât de tânără, carabinierii vor să afle cu exactitate cauzele care au dus la această tragedie, notează Il Telegrafo.

Fetița de 12 ani a fost încredințată temporar părinților unei colege de școală, așteptând între timp să fie preluată de o mătușă care locuiește în Nordul Italiei. Moartea subită a Nataliei a stârnit durere și uimire. ''Natalia era îndrăgită de toți din cartier. Era divorțată. În urmă cu vreo doi ani a avut o relație cu un bărbat, l-am cunoscut. Apoi s-au despărțit, dar au rămas prieteni. Locuia cu fiica ei aici, pe via Garibaldi. Uneori venea să mai stea la ea și fiul cel mare, care are 18 ani și lucrează. Natalia trăia pentru copiii ei. Era de origine moldovenească și trăia în Italia de circa 20 de ani. Ultima dată am văzut-o sâmbătă, senină, zâmbitoare. Nu pot să cred că nu mai este..''.

''Cât de mult ne vei lipsi, Natalia! Suflet bun! Mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine'' , a adăugat pe pagina de Facebook Emma Mazzoni, o italiancă care se apropiase mult de Natalia şi care îi aprecia mereu ajutorul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » ''Ne vei lipsi, Natalia! Suflet bun!'' O moldoveancă din Italia, mamă a doi copii, a murit după ce a căzut secerată sub privirile fetei de 12 ani