Antena Meniu Search
x

"Nici nu au vrut să audă". O mamă a cerut în instanţă evacuarea fiilor săi de 40 şi 42 de ani, după ce au refuzat să se mute din casa părintească din Italia

Deşi au fost rugaţi de mama lor de 75 de ani să se mute, sătulă să strângă mereu după ei, doi bărbaţi de 40 şi 42 de ani au refuzat-o. Când nu a mai putut, femeia s-a adresat instanţei.

de Monica Palade

la 02.11.2023, 14:25

"Nici nu au vrut să audă". O mamă a cerut în instanţă evacuarea fiilor săi de 40 şi 42 de ani, după ce au refuzat să se mute din casa părintească din Italia - Shutterstock

Italianca a cerut judecătorilor să îi evacueze pe fiii ei din casa sa din nordul oraşului Pavia. Deşi bărbaţii sunt angajaţi şi se pot susţine singuri, aceştia nu mai vor să plece. „Nici nu au vrut să audă”, a povestit femeie, potrivit La Provincia Pavese.

A cerut în instanţă evacuarea fiilor

Mama spune că i-a susţinut când nu aveau locuri de muncă şi că se aştepta ca ei să nu mai stea când vor găsi de lucru. Dar nu s-a întâmplat asta. În plus, cei doi fraţi nu au contribuit la cheltuielile gospodăriei şi nu au ajutat-o nici la treburile casnice.

Ei veneau acasă târziu în miezul nopții și își lăsau lucrurile în dezordine totală. După ce rugăminţile ca ei să se mute nu au fost luate în considerare, mama a decis să ia măsuri drastice și a cerut un ordin de evacuare. Judecătoarea Simona Caterbi a decis în favoarea mamei.

Pe acelaşi subiect

Instanța a decis că inițial când frații erau șomeri era „obligația părintelui de a le asigura întreținere”.Totuși, după ce au început să câștige „nu mai pare justificat” dat fiind că „inculpații sunt subiecți de peste 40 de ani”, se arată în hotărârea instanței.

Decizia judecătorului a adăugat că „nu există nicio prevedere în legislație care să atribuie copilului adult dreptul necondiționat de a rămâne în locuința deținută exclusiv de părinți, împotriva voinței acestora și numai în virtutea legăturii de familie”.

Bărbații au termen până pe 18 decembrie să se mute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Nici nu au vrut să audă". O mamă a cerut în instanţă evacuarea fiilor săi de 40 şi 42 de ani, după ce au refuzat să se mute din casa părintească din Italia