Antena Meniu Search
x

Video Nou-născut, găsit de polițiștii din UK mort într-o pungă. Părinții au ascuns fetița acolo, după ce a murit din cauza neglijenței lor

Imagini de-a dreptul șocante. Polițiștii din UK au surprins momentul în care descoperă un bebeluș mort într-o pungă. Copilul, o fetiță de doar câteva luni, a fost ascunsă acolo de părinții ei, care erau căutați de poliția. Fetița ar fi murit din cauza neglijenței celor care i-au dat viață.

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 11:57

Nou născut, găsit de polițiștii din UK mort într-o pungă. Părinții au ascuns fetița acolo, după ce a murit din cauza neglijenței lor
Nou născut, găsit de polițiștii din UK mort într-o pungă. Părinții au ascuns fetița acolo, după ce a murit din cauza neglijenței lor - Poliția UK

Constance Marten, în vârstă de 36 de ani, și partenerul ei Mark Gordon, au fugit de poliție împreună cu bebelușul lor nou-născut, Victoria, înainte de a fi urmăriți în Brighton, East Sussex. Femeia și iubitul ei aveau deja patru copii în grijă, înainte ca micuța Victoria să moară tragic după ce au petrecut aproape opt săptămâni pe fugă, potrivit Mirror

În cele din urmă, cei doi părinți au fost prinși însă au refuzat să spună unde se afla copila. Apoi, câteva zile mai târziu, poliția a făcut descoperirea sfâșietoare a rămășițelor copilului. Ea a fost găsită într-o magazie dezafectată, acolo unde se pare că cei doi locuiau, lângă locul unde cuplul a fost arestat. Când autoritățile au ajuns la fața locului și s-au apropiat de magazie au simțit un miros puternic. Înăuntrul clădirii era un cort, lapte și pâine învechite pe o masă improvizată iar dedesubt se afla o plasă de cumpărături. 

Copilul a murit, apoi l-au ascuns într-o pungă 

În pungă erau două scutece pentru copii, o pătură roz pentru copii, cutii de băuturi, carton, frunze și alte gunoaie. Procurorul a spus că și-a pus mănuși înainte de a-i examina conținutul. În timp ce căutau, colegii săi au spus că au văzut ceea ce semăna cu capul unei păpuși, a auzit instanța.

Pe acelaşi subiect

"Capul era la stânga. Era concav, vârful capului. Asta a fost ceea ce ne-am atins. L-am desfășurat de două sau de trei ori înainte de a ajunge într-o parte în care am putut vedea un amestec roșu. Câteva secunde după aceea, ne-am dus pe partea dreaptă. Mi-am lăsat mâna în jos. Mâna mi-a alunecat pe ceva. M-am uitat și acesta era piciorul copilului. Mâna mea era udă", au povestit șocate autoritățile. 

Când i s-a spus că un copil a fost găsit mort, Constance Marten a confirmat că copilul era al ei și a început să plângă. Într-un interviu acordat de poliție în instanță, femeia a spus că a născut în Cumbria în Ajunul Crăciunului și că copilul a murit în zona Harwich în jurul datei de 8 ianuarie.

„O aveam băgată în geacă și nu dormisem bine de câteva zile și am adormit ținând-o în picioare, când m-am trezit, nu mai era în viață”, a povestit femeia.

Micuța ar fi murit din cauza neglijenței

Anterior, instanța a auzit cum cuplul a fugit cu fiica nou-născută pe 5 ianuarie anul trecut, după ce mașina lor a luat foc pe o autostradă din apropiere de Bolton. Pe măsură ce poliția a lansat o căutare la nivel național pentru copilul dispărut, inculpații au călătorit prin Anglia și au ajuns să locuiască într-un cort din South Downs timp de aproximativ șapte săptămâni, au auzit jurații. Pe 20 februarie, aceștia au fost surprinși de o cameră de supraveghere purtând o pungă după ei și cotrobăind prin pubele. Ei au fost arestați sub suspiciunea de neglijare a copiilor și de omor din culpă.

Inculpații au fost duși la secții separate de poliție și au refuzat în mod repetat să răspundă la întrebările despre copilul dispărut, plângându-se în schimb de propria lor situație și tratamentul pe care l-au primit în secție. 

„Poliția încă nu știa unde se află copilul, dacă copilul era viu sau mort sau chiar sexul copilului”, a declarat un procuror.

„Vreau să spun că sunt suspect. Nu am comis nicio infracțiune, de aceea ar trebui să fiu respectat. Am dreptul la respect... Sunt în arest, dar asta nu înseamnă că sunt un câine”, a spus partenerul femeii, Mark Gordon. 

Inculpații neagă omorul din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Nou-născut, găsit de polițiștii din UK mort într-o pungă. Părinții au ascuns fetița acolo, după ce a murit din cauza neglijenței lor