Antena Meniu Search
x

"Nu lași un câine să sufere așa". O bătrână de 70 de ani a murit după ce a așteptat 15 ore în fața unui spital din UK

Marie Shenton, în vârstă de 70 de ani, a trecut prin clipe cumplite din cauza unor probleme de sănătate. Femeia nu s-a simțit deloc bine, ba chiar a început să vomite sânge. Familia ei s-a speriat teribil și a chemat de urgență ambulanță.

de Cristina Cruceru

la 15.01.2023, 16:44

O bătrână de 70 de ani a murit după ce a așteptat 15 ore în fața unui spital din UK
O bătrână de 70 de ani a murit după ce a așteptat 15 ore în fața unui spital din UK - Facebook, Shutterstock

Un echipaj medical s-a deplasat rapid la locuința femeii și au preluat-o pe aceasta. Însă nici prin cap nu le avea să treacă că vor aștepta ore în șir în ambulanță, până ca pacienta să fie preluată. Paramedicii au avertizat că starea ei se înrăutățește, însă a fost în zadar. Sora bătrânei, Bridget Haynes, a declarat că "să moară în felul în care a murit, nu a fost uman".

Aceasta a declarat pentru Sky News, citat de Daily Mail: "Sora mea este moartă pentru că a stat 15 ore într-o ambulanță și asta nu este corect. Nu este corect. Să moară în felul în care a murit, nu a fost uman. Nu ai lăsa un câine să sufere așa".

Bătrâna a așteptat 15 ore în fața spitalului

În timp ce aștepta în fața spitalului, pe 27 noiembrie anul trecut, femeia a început să vomite mai mult sânge, așa că o asistentă a fost trimisă în afara spitalului pentru a-i acorda ajutor. Paramedicii au ajutat-o apoi să meargă la toaletă, unde 'nu făcea decât să dea afară sânge', așa că aceștia au informat din nou personalul medical, însă sora femii a spus că 'nu a venit nimeni'.

În cele din urmă, după o lungă așteptare, femeia a fost internată în spital, însă starea ei era foarte gravă. Cu ultimele puteri, aceasta a ținut să spună "mulțumesc, îmi pare rău, mulțumesc". Trei zile mai târziu, pe 30 noiembrie, familia bătrânei a fost anunțată că starea ei s-a înrăutățit din nou și, la sosire, li s-a spus că aceasta căzuse din pat. Aceasta a murit mai târziu, în aceeași zi.

Sora femeii decedate a ajuns la spital la zece minute după ce sora ei a murit. Aceasta a declarat pentru presa străină: "Sunt atât de furioasă din cauza asta. A sângerat până a murit. Nu ar fi trebuit să se întâmple asta. Sunt atât de supărată. Vreau doar niște răspunsuri. Vreau să știu de ce sora mea a căzut din pat, pentru început, și de ce a așteptat - 15 ore în ambulanță?".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Nu lași un câine să sufere așa". O bătrână de 70 de ani a murit după ce a așteptat 15 ore în fața unui spital din UK