Antena Meniu Search
x

O mamă din UK trece prin coșmarul oricărui părinte. Fetița ei, diagnostic crunt din partea medicilor: "Ne frânge inimile"

O mamă din UK a crezut că fetița ei are gripă când a început să tușească. Nici nu se gândea la clipele dificile prin care va trece copila ei. Femeia a ajuns, în cele din urmă, cu micuța la spital, unde medicii i-au pus un diagnostic crunt.

de Cristina Cruceru

la 15.01.2023, 13:02

O mamă din UK trece prin coșmarul oricărui părinte. Fetița ei, diagnostic crunt din partea medicilor
O mamă din UK trece prin coșmarul oricărui părinte. Fetița ei, diagnostic crunt din partea medicilor - Facebook

Kirsten a observat că fetița ei de patru ani, Kyra, nu se simte bine. Femeia a crezut că este vorba despre o răceală, pentru că micuța începuse să tușească. În momentul când Kyra s-a trezit cu dureri de spate foarte mari și cu temperatură, mama ei și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Așa că a mers cu ea la spital imediat. Medicii au descoperit că nivelul de saturație a oxigenului era extrem de scăzut.

Acest lucru i-a determinat pe medici să facă un test pentru leucemie. Kirsten a declarat pentru Manchester Evening News, citat de TheSun: "Am vrut doar ca doctorii să facă tot ce pot. Îi luaseră probe de sânge și îi făcuseră o mulțime de teste pentru a afla care era infecția și ce era în neregulă cu ea. Nu ne venea să credem. Pur și simplu nu era posibil".

Kirsten a explicat că au sărbătorit un Crăciun normal, crezând că simptomele lui Kyra erau cele ale gripei obișnuite care circula în acea perioadă. La câteva zile după Anul Nou, fetița a făcut temperatură și a început să spună că o dor picioarele, iar mai apoi că are dureri de spate. De asemenea, fetița de patru ani își pierduse complet pofta de mâncare.

Micuța, diagnosticată cu leucemie

Pe acelaşi subiect

După mai multe teste, s-a confirmat că micuța avea leucemie, lăsându-i pe părinții ei șocați și cu inima frântă. "Nu am fi putut prevedea niciodată acest lucru - ne-a luat prin surprindere, mai ales din cauza modului în care era cu câteva zile mai devreme, râzând și zâmbind. Ne-a distrus", a adăugat mama ei.

"Dacă nu s-ar fi îmbolnăvit, poate că nu am fi știut și ar fi fost prea târziu. Este atât de mult de asimilat. Ea nu știe ce se întâmplă. Este foarte confuză și vrea doar să meargă acasă, ne frânge inimile. Când medicii vin cu măști, ea crede că îi vor face rău", a mărturisit mama copilei.

Din fericire, micuța Kyra se va vindeca de cancer. Copila curajoasă se află în spital de o săptămână și va rămâne acolo, cel puțin o lună pentru a face chimioterapie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă din UK trece prin coșmarul oricărui părinte. Fetița ei, diagnostic crunt din partea medicilor: "Ne frânge inimile"