Antena Meniu Search
x

„Nu mi-am ucis fiul”. O mamă şi-a înjunghiat băiatul de doi ani, apoi a intrat cu el într-un supermarket. Italianca ar putea scăpa însă de închisoare

O mamă cu chip de monstru din Italia ar putea scăpa de închisoare dacă se dovedeşte că are într-adevăr probleme psihice, asta după ce a fost condamnată pentru omor. Şi-a ucis, în urmă cu trei luni, copilul de doi ani, apoi l-a pus într-o pungă şi a intrat cu el în supermarket.

de Redactia Observator

la 19.01.2022, 17:01

Katalin Erzsebet Bradacs, în vârstă de 44 de ani  care a fost arestată după moartea fiului ei, Alex Juhasz, în octombrie, este în prezent supusă unei evaluări psihiatrice, care ar putea să o scutească de o pedeapsă lungă cu închisoarea, primită după proces, scrie The Sun.

Femeia ar fi intrat în supermarket strigând după ajutor în timp ce a așezat corpul însângerat al fiului ei deasupra unei case de marcat al unui supermarket din Citta della Pieve, Italia. Bebeluşul a fost declarat decedat, în urma celor nouă răni de înjunghiere găsite pe corp, în zonea pieptului, dar şi a gâtului.

Bradacs a fost arestată de poliție după ce în geantă i s-a găsit un cuțit. O serie de articole vestimentare, inclusiv tricoul însângerat al copilului și puloverul femeii au fost găsite mai târziu în acea noapte într-o clădire dezafectată din apropiere.

A ucis pentru a se răzbuna pe fostul soţ

Pe acelaşi subiect

Poliția crede că ea și-a ucis fiul intenționat pentru a se răzbuna pe tatăl copilului , Norbert Juhasz, cu care disputa custodia. Tatăl, care locuiește în Ungaria, a alertat autoritățile după ce a primit de la femeie o fotografie înfiorătoare cu fiul său agonizând, cu puțin timp înainte ca ea să-i ducă cadavrul în supermarket. Bradacs a negat acuzațiile împotriva ei, spunând poliției în mod repetat: „Nu mi-am ucis fiul”, dar ar fi dat poliției trei versiuni contradictorii ale evenimentelor.

Ea locuia în Chiusi Scalo cu fostul ei șef de club de noapte, după ce se pare că a fugit în Italia cu Alex în septembrie 2021, după ce un tribunal din Ungaria i-a acordat tatălui custodia copilului. Martorii au mai relatat că au văzut-o pe mamă maltratându-și copilul cu o zi înainte de moartea lui tragică.

Femeia a fost arestată la o închisoare din orașul Perugia, iar procesul este acum în desfășurare. Inculpata este supusă unei evaluări psihiatrice la sfârşitul lunii, în urma căreia ar putea fi considerată inaptă să fie judecată şi să primească în schimb tratament psihiatric involuntar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » „Nu mi-am ucis fiul”. O mamă şi-a înjunghiat băiatul de doi ani, apoi a intrat cu el într-un supermarket. Italianca ar putea scăpa însă de închisoare