Antena Meniu Search
x

O adolescentă a fost atacată și violată într-un parc din UK. S-a luptat cu atacatorul, însă n-a scăpat din mâinile lui

O adolescentă a fost violată de către un bărbat de 27 de ani, într-un parc din centrul orașului Southampton, UK. Incidentul a avut loc duminică dimineața, când tânăra se plimba liniștită, fără să-și imagineze prin ce calvar avea să treacă.

de Cristina Cruceru

la 20.02.2023, 12:06

O adolescentă a fost atacată și violată într-un parc din UK.
O adolescentă a fost atacată și violată într-un parc din UK. - Profimedia

O adolescentă a fost atacată, apoi violată de un bărbat de 27 de ani, duminică, într-un parc din centrul orașului Southampton, din Anglia. Autoritățile britanice au fost sesizate cu privire la acest incident nefericit, l-au indentificat pe agresor, apoi l-au reținut. Polițiștii nu caută un alt vinovat, căci tânăra l-a recunoscut pe agresor și le-a spus autorităților că despre el este vorba. Totuși, ofițerii de Poliție le cer martorilor mai multe informații, în cazul în care cineva a văzut oroarea care s-a petrecut, relatează DailyMail.

Agresorul a ajuns după gratii

Tânărul a ajuns după gratii, iar cercetările continuă în acest caz. Un purtător de cuvânt al poliției din Hampshire a declarat duminică: Facem apel la martori în cadrul anchetei noastre privind un viol petrecut în Southampton în această dimineață. Am fost chemați astăzi la ora 7.07 am la Palmerston Park din Southampton pentru a raporta că o adolescentă a fost violată.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost arestat sub suspiciunea de viol și rămâne în custodia poliției în acest moment. Se fac căutări criminalistice pentru alte dovezi, în timp ce adunăm probe și efectuăm cercetări în cadrul anchetei noastre.

Inspectorul-șef Andrea Douglas, care conduce ancheta, a declarat: Nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu acest incident, dar încă dorim să auzim părerile martorilor. Dacă ați fost în apropierea parcului Palmerston între 6.30 și 7.30 și ați văzut ceva care ar putea ajuta ancheta noastră, vă rugăm să ne contactați. Este un incident îngrijorător și, ca urmare, vor exista patrule suplimentare în zonă. Dacă vedeți un ofițer și aveți vreo îngrijorare, vă rugăm să vorbiți cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O adolescentă a fost atacată și violată într-un parc din UK. S-a luptat cu atacatorul, însă n-a scăpat din mâinile lui