Antena Meniu Search
x

Foto O adolescentă a mințit că a fost violată de câțiva bărbați, în UK. S-a bătut cu un ciocan pentru a convinge polițiștii: "Am fost păcăliți"

Eleanor Williams, acum în vârstă de 22 de ani, a mințit o lume întreagă, după ce a mărturisit că ar fi fost violată de un grup de bărbați din Asia. Fata a povestit cum presupușii atacatori ar fi drogat-o, agresat-o, iar mai apoi ar fi violat-o. Adolescenta a apărut în public cu fața vânătă și cu mai multe răni pe corp.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 09:39

O adolescentă a mințit că a fost violată de câțiva bărbați, în UK
O adolescentă a mințit că a fost violată de câțiva bărbați, în UK - Facebook

Tânăra a distribuit multe fotografii, în care apărea agresată, în mediul online, iar oamenii i-au sărit în ajutor. Astfel, ea a reușit să strângă suma de 22.000 de lire sterline. Minciunile ei au ieșit la iveală, luna trecută, când a fost găsită vinovată pentru mai multe fapte.

Eleanor a construit o poveste falsă conform căreia ar fi fost abuzată de la vârsta de 12 ani. Williams, pe atunci în vârstă de 19 ani, a folosit conturi false pe rețelele de socializare, a trimis SMS-uri și chiar s-a bătut cu un ciocan pentru a convinge oamenii că a fost abuzată de o gașcă de asiatici.

A strâns bani grei din donațiile oamenilor

Aproximativ 22.000 de lire sterline, strânse pe o platformă de binefacere, au ajuns la mama ei, Allison Johnston. Femeia este acum îndemnată de bărbatul, care a lansat apelul, să dea banii strânși în scopuri caritabile.

Pe acelaşi subiect

Shane Yerrell a declarat pentru Mirror: Oamenii au donat din bunătatea inimii lor și am fost cu toții păcăliți. Îi tot trimit mesaje, dar ea continuă să tragă de timp și susține că trebuie să ia un sfat juridic.

Fiica ei a fost condamnată acum mai bine de o lună, banii ar trebui să fie returnați. Întregul apel de strângere de fonduri s-a bazat pe minciuni. Mi se pare greșit ca familia să aibă banii.

Povestea ei a impresionat orașul natal, Barrow-in-Furness, Cumbria, UK. Localnicii s-au mobilizat, pagina ei de Facebook a adunat peste 100.000 de urmăritori, iar familia ei a adunat mii de donații pentru a obține "dreptate". Dar povestea ei s-a destrămat pe măsură ce camerele de supraveghere și alte dovezi au zădărnicit povestea elaborată.

Eleanor va fi condamnată în martie. Afirmațiile lui Williams au "ruinat" viețile a cinci bărbați, care s-au confruntat cu agresiuni și atacuri în urma acuzațiilor. Jordan Trengove, din Barrow, a fost trimis la închisoare în arest preventiv când a fost acuzat pe nedrept de viol. El se juca pe XBox în noaptea în care Williams a pretins că a violat-o. Trengove a încercat să se mute într-un alt oraș, dar povestea falsă a lui Williams l-a urmărit peste tot și a continuat să fie hărțuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O adolescentă a mințit că a fost violată de câțiva bărbați, în UK. S-a bătut cu un ciocan pentru a convinge polițiștii: "Am fost păcăliți"