Antena Meniu Search
x

O adolescentă care ieşise să îşi plimbe câinele a fost atacată şi violată de doi bărbaţi, în Anglia

O adolescentă de 17 ani a fost atacată cu bestialitate de doi bărbaţi şi violată, după ce a ieşit în timpul serii să plimbe câinele. Scenele teribile au avut loc în nordul Manchesterului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.08.2021, 10:44

Femeie care plimbă un labrador, ţinut în lesă
O adolescentă care ieşise să îşi plimbe câinele a fost atacată şi violată de doi bărbaţi, în Anglia - Shutterstock

Tânăra de 17 ani ar fi fost abordată de doi bărbaţi în zon Boggart Hole Clough din Blackley, înainte de a fi trântită la pământ şi agresată. Ofiţerii de poliţie au fost chemaţi la faţa locului în urnui apel de urgenţă, în jurul orei 21:30, noaptea trecută.

Adolescenta plecase de acasă în jurul orei 19:00 pentru a-şi plimba câinele prin cartier, dar din departare fusese deja văzută de doi bărbaţi care stăteau la pândă. Când s-au apropiat, unul dintre ei i-a luat din mână lesa câinelui, iar celălalt a împins-o la pământ şi a violat-o. După atacul terifiant, fata a reuşit să îşi ia câinele înapoi şi să fugă de la faţa locului. A cerut ajutor altor două femei pe care le-a găsit într-un parc din apropiere, cestea din urmă sunând la poliţie.

Bărbaţii au fost descrişi ca fiind:

  • un bărbat de culoare, cu părul împletit, înălţime în jur de 1.70cm, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani, cu accent african, purtând o jachetă puffer de culoare închisă, cu mâneci de culoarea albastru regal, blugi închişi la culoare cu centură şi şosete negre.
  • un bărbat alb, chel, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani, cu barba scurtă şi accent din zona Manchester, purtând o bluză albă cu mânecă lungă, cu croi în V, blugi de culoare închisă şi şosete albe.

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla care au fost circumstanţele exacte care au condus la întâmplarea şocantă şi face apel la oricine se plimba în zonă la momentul respectiv, în speranţa că ar putea exista alţi martori care să îi fi văzut pe indivizi. Patrularea a fost, de asemenea, intensificată în zonă pentru a-i linişti pe rezidenţi, potrivit Daily Mail.

„Înțelegem traumele pe care incidentele de acest gen le pot provoca comunității și vreau să liniștesc oamenii prin a spune că am lansat o anchetă amplă pentru a stabili circumstanțele întâmplării și vreau să înţeleagă că persoanele responsabile pentru acest act oribil vor fi identificate. Inspectăm cu atenție locul faptei și vom spori prezența polițiștilor în zonă, astfel încât, dacă cineva are vreo îngrijorare, se poate adresa direct ofițerilor noștri. Vreau, de asemenea, să fac apel la oricine ar fi putut să se afle în zonă în acel moment, să se prezinte la secţie și să vorbească cu poliția. Orice informație, oricât de mică, ar putea fi vitală pentru ancheta noastră", a declarat inspectorul Louise Edwards din divizia GMP Manchester.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O adolescentă care ieşise să îşi plimbe câinele a fost atacată şi violată de doi bărbaţi, în Anglia