Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 15 ani, infectată cu Covid, a murit în ziua în care era programată să se vaccineze. ”Medicii și-au dat seama cât de grav era și m-au lăsat să o țin de mână”

O mamă distrusă de durere atrage atenția că tindem să subestimăm impactul Covid asupra copiilor, după ce fiica ei de 15 ani a murit ca urmare a infectării cu coronavirus, în ziua în care urma să fie vaccinată.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.10.2021, 18:24

O adolescentă de 15 ani, infectată cu Covid, a murit în ziua în care era programată să se vaccineze. ”Medicii și-au dat seama cât de grav era și m-au lăsat să o țin de mână”
O adolescentă de 15 ani, infectată cu Covid, a murit în ziua în care era programată să se vaccineze. ”Medicii și-au dat seama cât de grav era și m-au lăsat să o țin de mână” - Facebook

Jorja Halliday, din Anglia, a dat rezultate pozitive la Covid-19 după ce a prezentat simptome asemănătoare gripei, care au crescut până în punctul în care ritmul cardiac a devenit dublu față de ritmul normal.

”Curajoasă” și „plină de inimă” fata de 15 ani a murit tragic la spital la doar patru zile de la primirea rezultatelor testului PCR, cu mama ei alături, ținând-o de mână.

Fata de 15 ani a murit ca urmare a unei miocardite Covid

Ceea ce a început ca o durere în gât și incapacitatea de a mânca, s-a transformat mai târziu în vărsături și adolescenta a fost dusă de urgență la spital.

Pe acelaşi subiect

În ciuda faptului că a fost conectată pe un ventilator la Spitalul Regina Alexandra din Portsmouth, Hants, Jorja nu s-a stabilizat niciodată.

Rezultatele preliminare anunțate de medicul legist al spitalului indică faptul că Jorja Halliday a murit din cauza unei miocardite Covid, o inflamație cardiacă cauzată de virus.

Mama fetei de 15 ani a fost martoră la încercările medicilor de a o ține în viață

„Și-au dat seama cât de grav era și mi s-a permis să o ating, să o țin de mână, să o îmbrățișez și orice altceva. Mi-au permis asta. Sunt în punctul în care nu pot înțelege că s-a întâmplat. Am fost alături de ea tot timpul. Au încercat să o pună pe un ventilator pentru a-i oferi corpului o șansă să-și revină dar ritmul cardiac nu s-a stabilizat. Inima ei nu putea suporta tensiunea”, a povestit mama lui Jorja, potrivit Daily Mirror.

”A avut parte de cea mai bună îngrijire, știu că au făcut tot ce au putut pentru a o salva”, a mai spus femeia de 40 de ani, mamă a încă patru copii. 

Jorja era cea mai mare dintre cei cinci copii ai familiei. ”Era o fată iubitoare și avea o mulțime de prieteni. Era foarte activă, îi plăcea să iasă și să petreacă timp cu prietenii ei și îi plăcea să petreacă timp cu frații și surorile ei. Crescând s-a transformat într-o domnișoară frumoasă, dorind mereu să-i ajute pe ceilalți, mereu acolo pentru toată lumea”, a povestit mama fetei.

Adolescenta de 15 ani s-a stins din viață pe 28 septembrie, în ziua în care era programată să se vaccineze anti-Covid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O adolescentă de 15 ani, infectată cu Covid, a murit în ziua în care era programată să se vaccineze. ”Medicii și-au dat seama cât de grav era și m-au lăsat să o țin de mână”