Antena Meniu Search
x

Video O adolescentă dispărută de mai bine de o săptămână, ucisă și abandonată în subsolul unei clădiri părăsite din Tiraspol. Copila avea doar 15 ani 

O fată de 15 ani din Tiraspol, căutată mai bine de o săptămână după ce fusese dată dispărută de familie, a fost găsită moartă într-o clădire părăsită din oraș. Potrivit presei locale, copila ar fi fost ucisă cu sălbăticie și abandonată, iar principalul suspect al crimei, căutat acum de poliție, este chiar fostul iubit al adolesecentei, un băiat de 17 ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.12.2022, 13:49

O adolescentă dispărută de mai bine de o săptămână, ucisă și abandonată în subsolul unei clădiri părăsite din Tiraspol. Copila avea doar 15 ani - TSV Transnistria / capturi video YouTube

Svetlana Ditkovskaya, o elevă de clasa a IX-a din Tiraspol, a fost dată dispărută pe 1 decembrie. A plecat de acasă, iar de atunci nimeni nu putea da de ea. Speranțele că fata era undeva cu prietenii și se va întoarce au devenit din ce în ce mai puține în fiecare zi, pentru ca joi, după mai bine de o săptămână de căutări, să fie găsită moartă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fata zăcea fără viață într-o clădire părăsită, aproape de școala unde învăța.

Pe acelaşi subiect

Postul de televiziune transnistrean TSV scrie pe canalul său de Telegram, citându-i pe anchetatori, că pe trupul neînsuflețit al copilei au fost găsite semne de moarte violentă. Avea răni și vânătăi la nivelul capului și feței, precizează criminaliștii.

Astfel că a fost deschis un dosar penal pentru omor, iar poliția îl caută acum pe criminal.

Fostul iubit al fetei, un băiat de 17 ani, este principalul suspect al crimei

Principalul suspect în cazul uciderii fetei este un elev de 17 ani care, potrivit presei locale, se numește Ilie Kutsenko. El și Svetlana ar fi avut o relație de câteva luni, participând, de altfel, la acțiunile de căutare a fetei. În acest moment, Ilie este dat în căutare de poliție.

Apropiații fetei spun că știau despre relația celor doi și că aceștia se înțelegeau foarte bine și petreceau mult timp împreună în clădirea de lângă școală, acolo unde Svetlana a fost găsită moartă.

Potrivit TSV Transnistria, pe 1 decembrie, ziua în care a dispărut, fata ar fi primit un telefon, la celălalt capăt al firului auzindu-se o voce masculină. Copila i-a cerut mamei bani pentru o călătorie dus-întors, și a plecat de acasă. 

Ministerul Afacerilor Interne a publicat imagini cu locul unde a fost găsită moartă Svetlana.

Ilie Kutsenko, elev în clasa a XI-a, suspectat de uciderea Svetlanei, nu a mai apărut de câteva zile nici acasă și nici la cursuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O adolescentă dispărută de mai bine de o săptămână, ucisă și abandonată în subsolul unei clădiri părăsite din Tiraspol. Copila avea doar 15 ani