Antena Meniu Search
x

O badantă din Italia, care era căutată pentru jaf și proxenetism, a fost arestată abia după nouă ani. Se ascundea în casa unei bătrâne

O femeie care lucra ca badantă în Sondrio, Italia, a fost arestată recent deoarece pe numele ei exista un mandat de mai mulţi ani. Ea era căutată de autoritățile locale pentru jaf și proxenetism. 

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 12:12

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Căutată pentru tâlhărie și proxenetism, femeie reuşise să se ascundă de ochii ageri ai autorităţilor locale. Însă, planul nu a dat roade până la capăt. În vârstă de 50 de ani și de naționalitate străină, aceasta se refugiase în locuinţa unei bătrâne pe care o ajuta cu treburile prin casă, notează Sondrio Today.

La data de 24 februarie 2023, carabinierii au reușit să o depisteze și au arestat-o după 9 ani de căutări, în baza unui mandat de arestare emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Treviso, regiunea Veneto. Femeia a fost transferată la închisoarea din Como şi urmează să apară în faţa unui judecător. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O badantă din Italia, care era căutată pentru jaf și proxenetism, a fost arestată abia după nouă ani. Se ascundea în casa unei bătrâne