Antena Meniu Search
x

"O dulceaţă de fată, mereu veselă", dar a ales moartea. La 14 ani, Bella şi-a luat viaţa în dormitor. Chiar mama a găsit-o moartă, la ora cinei

La 14 ani, o "dulceaţă de fată, mereu veselă", a descis să-şi ia viaţa. Pur şi simplu. În urma ei, rudele îndurerate încearcă să pună cap la cap toate motivele care ar fi putut să o împingă pe Bella Greer la un asemenea gest extrem. 

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 17:07

- Profimedia (scop ilustrativ)

Bella Greer a fost găsită fără suflare, spânzurată în dormitorul din casa părintească din Lytham, Lancashire, relatează Daily Mail. Totul s-ar fi petrecut după un incident la şcoală, unde adolescenta de doar 14 ani ar fi trecut prin clipe grele, victimă a bullyingului.

De ce s-a sinucis Bella la 14 ani

Fata avea probleme de sănătate mintală, însă a tot amânat tratamentul. Iar linkul de care avea nevoie s-a rătăcit, ajungând din greşeală la o altă adresă de e-mail. La Tribunalul Blackpool s-a aflat că trupul copilei a fost descoperit chiar de mama ei, Sarah. Femeia urcase în camera fiicei ca să o cheme la masă, la o prăjitură. Totul se petrecea în jurul orei 18:00, pe 5 octombrie 2023.

Bella a fost resuscitată îndelungat, dar fără succes. În acea zi, la şcoală, fata fusese deranjată de un incident cu un coleg de la Liceul Catolic din Lytham. În plus, ar mai fi primit şi alte veşti mai puţin plăcute, care i-au adâncit gândurile negre.

Pe acelaşi subiect

Însă prietenii spun că, dacă avea o supărare, o ascundea bine. Era "mereu veselă", povestesc apropiaţii acesteia. Nu arăta semne de devresie, cel puţin nu unele evidente. Victimă a bullyingului, a schimbat câteva şcoli şi a mers să consulte un psiholog. Însă nu a mai apucat să ia tratamentul, trimis pe e-mail unui cont greşit. 

Ultima zi din viaţa fetei de 14 ani

Într-o scrisoare, mama fetei povesteşte că Bella "avea o viaţă foarte fericită". Ieşiseră în oraş să mănânce, iar fata nu dădea semne că ar intenţiona să-şi ia viaţa. Sarah crede că aceasta nu voia de fapt să moară, ci să lanseze un "strigăt de ajutor". A lăsat şi un bilet de adio, în care vorbea despre "probleme tipice ale oricărei adolescente".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "O dulceaţă de fată, mereu veselă", dar a ales moartea. La 14 ani, Bella şi-a luat viaţa în dormitor. Chiar mama a găsit-o moartă, la ora cinei