Antena Meniu Search
x

O elevă de 15 ani din Irlanda a murit în faţa colegilor, în timpul unei serbări, după ce a făcut o criză de astm: "Frumoasa noastră, ai plecat prea devreme"

O adolescentă de 15 ani din Irlanda a murit în faţa colegilor săi, după ce a avut o criză de astm în timpului unei serbări, la şcoală.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.10.2022, 11:11

Ceili McInerney
O elevă de 15 ani din Irlanda a murit în faţa colegilor, în timpul unei serbări, după ce a făcut o criză de astm - Facebook

Ceili McInerney participa la o serbare organizată la şcoala ei, Coláiste an Átha din Kilmuckridge, Wexford, Irlanda, joia trecută, când a avut o criză de astm. Elevii şi cadrele didactice au fost evacuate imediat din incintă, iar un grup de voluntari a intervenit imediat în încercarea de a-i restabili pulsul, după ce a căzut fără suflare în faţa colegilor. La scurt timp, la faţa locului, au sosit poliţia, pompierii şi un echipaj de la ambulanţă.

Adolescenta a fost transportată de urgenţă la Spitalul General Wexford și ulterior transferată la Spitalul Crumlin din Dublin, unde a murit mai târziu, relatează Irish Mirror.

Zeci de mesaje de adio după moartea adolescentei de 15 ani

În urma anunţului devastator, zeci de mesaje din partea cunoscuţilor şi prietenilor au inundat reţelele de socializare. Nimeni nu şi-ar fi închipuit vreodată că Ceili ar putea avea un destin atât de tragic şi că viaţa ei s-ar putea încheia atât de brusc şi de nedrept.

Pe acelaşi subiect

Instituţia de învăţământ din care făcea parte i-a adus un emagiu emoţionant pe pagina oficială de Facebook. A fost numită "un suflet frumos", menţionându-se că va fi amintită pentru "firea veselă şi spiritul aventuros".

"Cu inimile greu încercate trebuie să anunțăm moartea elevei TY Céilí McInerney în această săptămână. Ca școală suntem devastați de pierderea unui suflet atât de frumos. Spiritele noastre au fost însuflețite astăzi ascultând multele povești minunate despre bunătatea ei, loialitatea ei, personalitatea veselă și spiritul aventuros. Ea a lăsat o impresie de durată asupra tuturor celor pe care i-a întâlnit. Întreaga comunitate școlară Coláiste an Átha ar dori să ofere sincerele noastre condoleanțe familiei și prietenilor lui Céilí în acest moment trist. Va fi amintită de toţi cei care au cunoscut-o. Fie ca sufletul ei blând să se odihnească în pace veșnică", se arată în comunicatul emis de şcoală.

Profesorii și cei care au cunoscut-o au adus de asemenea un omagiu în mediul online: "Céilí, frumoasa noastră elevă talentată. Ne va fi dor de acel zâmbet uimitor. Odihnește-te în pace, dulce fată”

"Lumina întreaga cameră, era o persoană extrem de talentată, prietenoasă şi iubitoare".

"Cèilí aducea viață pe coridoare și “nenorociri” în sala de clasă, era genul de persoană mereu pe picioarele ei şi nu dezamăgea niciodată pe nimeni. Ai plecat prea devreme, urmează-ți visele acolo sus"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » O elevă de 15 ani din Irlanda a murit în faţa colegilor, în timpul unei serbări, după ce a făcut o criză de astm: "Frumoasa noastră, ai plecat prea devreme"