Antena Meniu Search
x

O fată de 14 ani din SUA a încercat să angajeze un asasin pentru a-l ucide pe fostul iubit. Cum au prins-o polițiștii

O fată de 14 ani din Louisiana, Statele Unite, a fost arestată după ce a încercat să angajeze un asasin care să-l omoare pe fostul ei iubit, de Ziua Îndrăgostiților, au declarat autoritățile.

de Redactia Observator

la 18.02.2022, 16:11

O fată de 14 ani din SUA a încercat să angajeze un asasin pentru a-l ucide pe fostul iubit. Cum au prins-o polițiștii
O fată de 14 ani din SUA a încercat să angajeze un asasin pentru a-l ucide pe fostul iubit. Cum au prins-o polițiștii - Profimedia Images

Polițiștii spun că încercările adolescentei de a-l omorî pe fostul ei iubit, în vârstă de 14 ani, au fost dejucate de autorități, marți, după ce aceasta a făcut cererea printr-un site fals, scrie nypost.com.

Fata, al cărei nume nu a fost dat publicității din cauza vârstei, a fost arestată și închisă la Centrul de detenție pentru minori din East Baton Rouge, după ce administratorul site-ului satiric RentAHitman.com a alertat autoritățile.

Avocatul apărării spune că fata nu avea bani ca să plătească un asasin

„Clienta mea este în primul rând un minor. Pentru a săvârși orice crimă, trebuie să ai mijloacele necesare pentru ca aceasta să se întâmple”, a declarat avocatul fetei, Michael Nunnery, pentru presa.

„Aceasta este o tânără de 14 ani, ea nu are nici 5 dolari să plătească un asasin”, a mai spus avocatul.

Pagina de pornire a site-ului RentAHitman.com are un buton pe care scrie „Aveți probleme? Click aici" și care îi duce pe utilizatori către un formular în care se solicită numele complet, ziua de naștere și informațiile de contact ale utilizatorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O fată de 14 ani din SUA a încercat să angajeze un asasin pentru a-l ucide pe fostul iubit. Cum au prins-o polițiștii