Antena Meniu Search
x

Ipoteză tristă după ce o tânără a căzut în braţele morţii, de la fereastra apartamentului din Târgu-Jiu. Şocat, tatăl a sunat la 112

Drumul vieţii s-a sfârşit tragic pentru o tânără de 20 de ani din Târgu-Jiu, care s-a prăbuşit în gol de la fereastra apartamentului unde locuia. Incidentul i-a fost fatal: deşi a căzut de la etajul 1 al imobilului, nu a putut supravieţui impactului cu betonul de pe caldarâm. Chiar tatăl femeii a anunţat vestea tristă, chemând disperat echipajele de intervenţie. Potrivit unor surse Observator, nu este exclusă ipoteza sinuciderii. Tânăra ar fi suferit o decepţie în dragoste, care ar fi împins-o în braţele morţii.

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 17:22

Cădere în gol, de la etaj. Moartea a aşteptat-o la capătul drumului
Cădere în gol, de la etaj. Moartea a aşteptat-o la capătul drumului - Profimedia

Doliu într-o familie din Gorj, după ce moartea a răpit-o pe o tânără la doar 20 de ani. Aceasta a căzut de la fereastra apartamentului său, aflat la etajul 1 al unui imobil din Târgu-Jiu. Chiar tatăl ei a alertat echipajele de intervenţie, anunţând că fiica sa zace pe caldarâm.

Cădere în gol, de la etaj. Moartea a aşteptat-o la capătul drumului

"La data de 28 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că fiica sa a căzut de la etajul apartamentului unde locuiește. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit-o pe tânăra de 20 de ani în stare de inconștiență", a transmis, sâmbătă, IPJ Gorj.

Nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva pe tânără. După constatarea decesului, trupul ei fără viaţă a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, iar autorităţile au deschis o anchetă. "Echipajul Serviciului de Ambulanță prezent la fața locului a constatat decesul tinerei, corpul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a precizat IPJ Gorj.

Ipoteza sinuciderii. Tânăra ar fi suferit o decepţie în dragoste

Accident tragic sau sinucidere? Este întrebarea la care urmează să răspundă anchetatorii, întrucât, potrivit unor informaţii obţinute de Observator, tânăra ar fi fost extrem de tulburată în urma unei decepţii suferite în dragoste. Inima rănită ar fi împins-o, în cele din urmă, către un gest extrem. Totul rămâne, însă, la stadiul de ipoteză până la apariţia unor noi informaţii, care să confirme ori să contrazică această pistă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ipoteză tristă după ce o tânără a căzut în braţele morţii, de la fereastra apartamentului din Târgu-Jiu. Şocat, tatăl a sunat la 112