Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie a ţipat atât de tare când a văzut un păianjen în casă, încât vecinul a sunat la poliţie, în Anglia - VIDEO

O tânără s-a speriat atât de tare când a văzut un păianjen în camera ei, încât un vecin a crezut că a avut loc un incident serios aşa că a chemat poliţia.

de Larisa Andreescu

la 03.09.2021 , 19:54

Hollie Hunter a ţipat isteric luni seara, după ce a văzut „o creatură cu opt picioare, târându-se” sub patul ei. A văzut apoi o molie în cameră şi a început să urle.

Două dube de poliţie au venit la adresă pentru a afla că trebuiau să caute un păianjen

Strigătul ei a atras atenţia vecinilor, iar unul dintre ei a fost atât de îngrijorat încât a ridicat telefonul şi a chemat poliţia. După ce s-a declanşat alarma, două dube de poliţie au ajuns la adresă, ofiţerii bătându-i instant la uşa apartamentului, potrivit The Sun.

Vezi și

Hollie a postat pe reţelele de socializare imagini şi filmări cu poliţiştii care, după ce s-au amuzat de situaţie, s-au oferit să o ajute şi să-i caute păianjenul, ridicându-i salteaua şi celelalte obiecte de mobilier din cameră, în speranţa că-i vor aduce femeii pacea după ce vor prinde arahnida. Din fericire, oamenii legii, care au găsit și scos păianjenul din apartament, au văzut partea plină de umor a bizarului apel de seară.

Pe acelaşi subiect

„Mai este cineva care a ţipat atât de rău aseară după ce a văzut un păianjen şi o molie în camera lor încât vecinii au sunat la poliţie pentru a găsi păianjenul? Nimeni? Doar eu deci?”, a scris tânăra cu o uşoară doză de amuzament. „Nu am fost niciodată atât de speriată ca aseară în viaţa mea, sunt bucuroasă că ofiţerii au văzut partea amuzantă a situaţiei şi au eliminat păianjenul. Cred că trebuie să caut ajutor pentru fobiile mele”.

Postarea lui Hollie Hunter a atras atenția internauţilor, cu peste 20.000 de comentarii şi aproape 7.000 de aprecieri.

„Hollie, ofiţerii vor fi nevoiţi să salveze numărul tău astfel încât să nu vină de fiecare dată la tine acasă atunci când ţipi după păienjenii din casă”, a scris o persoană.

„Atât de amuzant, săraca. Poliţiştii arătau totuşi bine”

„Este hilar. Îmi pare tare rău, dar am râs copios la povestea ta”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » O femeie a ţipat atât de tare când a văzut un păianjen în casă, încât vecinul a sunat la poliţie, în Anglia - VIDEO